Ankomst og afrejse

D1 – Du bydes velkommen i centrum af Djerba torsdag fra kl. 12.00.
Om eftermiddagen, afhængigt af din ankomst, har du fri til at slappe af på stranden eller ved poolen.

Rejser du med UCPA? Du ankommer til centret på torsdag. Din flyplan vil blive meddelt dig et par uger før.

D4: Alle gode ting har en ende, og dit ophold slutter på søndag omkring kl. 14.00.

Rejser du med UCPA? Du forlader centret på søndag og ankommer til Paris samme dag. Din flyplan vil blive meddelt dig et par uger før.

Dag for dag program

D2 & D3 : Du kan benytte disse to dage til at kite på et let og ideelt sted for at have det sjovt og gøre fremskridt i kitesurfing.

Eksempel på en typisk dag:
> Morgen: Morgenmad og kitesurfing-lektioner.
Efter morgenmaden på hotellet kører vi til kitesurfingspottet, som ligger 10 minutter væk med minibus. På den nautiske base, ved foden af spottet, vil din instruktør rådgive dig i små grupper under hele din session.
> Middag: Genopretning og frokost.
Efter din lektion venter der en velfortjent pause i pergolaens skygge. Her er der mulighed for at udveksle erfaringer med navigation og især for at spise frokost på stedet med udsigt over havet.
> Eftermiddag: Kitesurfing-lektioner og afslapning
Efter en god pause går du tilbage til kitesurfing for en 2 timers session. Omkring kl. 17.00 vender du tilbage til centret og kan tage et godt bad eller slappe af ved hotellets pool.
> Aften: Afslapning og hyggeligt samvær
Her er der mulighed for at udveksle med andre sportsentusiaster og nyde det tunesiske køkken.

Afhængigt af vejrforholdene kan tidsplanen tilpasses, f.eks. ved at gennemføre 2 sessioner i løbet af den samme halve dag. I tilfælde af manglende vind vil der blive tilbudt alternative aktiviteter som f.eks. opdagelse af regionen eller vandaktiviteter (kajak, padle).

Der tilbydes en garanti på 40 euro for brud på udstyr på stedet, så du kan kite med ro i sindet. Garantien dækker brud eller tab af udstyr, der måtte opstå under aktiviteten.

Påkrævet udstyr

Til denne tur anbefaler vi, at du har vandresko og en lille rygsæk med, så du kan have dine personlige ejendele med på ture. Du bør også medbringe en jakke til de køligere aftener i begyndelsen af sæsonen.

Vi anbefaler også, at du medbringer din egen førstehjælpskasse med nogle plastre, personlig medicin, myggespray osv. Instruktørerne og lederne har ikke lov til at give dig noget af dette.

Endelig skal du være opmærksom på den djerbiske sol. Tag badetøj med, men også mindst en langærmet t-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttelsescreme til ansigt og læber (om muligt med respekt for vandets fauna og flora).

Hotellet stiller sengelinned og badehåndklæder til rådighed på stedet.

Alt sportsudstyr stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Sportscoaching
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

4 dage med ridning og flugt på et sted, som du ikke må gå glip af på Djerba!