Ankomst og afrejse

Ved ankomst torsdag: modtagelse og udlevering af udstyr fra kl. 8.30 til 12.00, morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30. Værelserne stilles til rådighed om morgenen, og der er et sikkert bagagerum til rådighed. Du bedes ankomme om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas i de bedste betingelser. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12, så du kan nyde din første træningsdag og begynde at glide!

Første session den første eftermiddag for at evaluere dit niveau og de tekniske elementer, der skal forbedres i løbet af dine 4 dage … men også glidning og sjov for at komme tilbage i form

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter den næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en forudgående anmodning pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportsbyen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, tager vi imod dig mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelserne forlades kl. 9.00, og der vil være brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter den sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner på D2 og D3
Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession eller 1 dagsudflugt.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i feriestedet, alt sammen med et maksimum af deling og sjov! Om aftenen debriefing med din instruktør og en plan for den næste dag om de tekniske punkter, der skal forbedres for at være på toppen af dine linjer og kurver.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lås til at lukke dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med instruktør
Gruppe på 8 personer

Teknisk niveau

Mulighed for at gøre tekniske fremskridt i dit eget tempo.