Ankomst og afrejse

For ankomster om torsdagen, modtagelse og uddeling af udstyr fra kl. 8.30 til 12.00, med morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30. Værelserne er til rådighed om formiddagen, en sikker bagageopbevaring er til rådighed. Tak for at ankomme om formiddagen for at modtage dit udstyr og dit ski-pass under de bedste betingelser. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon).

Sportslandsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 12 for at få mest muligt ud af din første kursusdag og begynde at glide!

Første session lige fra den første eftermiddag for at vurdere dit niveau og de tekniske elementer, der skal forbedres i løbet af dine 4 dage… men også glide og fornøjelse for at komme i form igen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de overvågede sessioner, der begynder næste dag: dannelse af grupper, rendezvous-tider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indlogeret med venner, skal du sende en anmodning pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt optionen “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert i dit navn og vejledningen til at finde dit værelse.
Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelserne kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til rådighed for dig.
Efter en sidste glide dag, skal udstyr returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 seancer på dag 2 og dag 3.
Typisk dag – 1 møde om morgenen + 1 andet om eftermiddagen eller 1 heldagsudflugt.

Seancer med skiftevis tekniske råd, individuelle råd, opdagelse af de smukkeste pister i stationen, alt sammen med mest mulig deling og glæde! Om aftenen debrifing med din instruktør og plan for den næste dags glid på de tekniske punkter, der skal forbedres for at være på toppen af dine ture og dine kurver.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode skihandsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med instruktør
Gruppe på 8 personer

Teknisk niveau

Opholdet for at forbedre dig teknisk i dit eget tempo.