Ankomst og afrejse

Reception på søndag fra kl. 14.00. Forslag til aktiviteter, der skal udøves selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00 efterfulgt af en velkomstdrink, derefter præsentation af aktiviteten og opholdets forløb, afvikling af de administrative formaliteter, der er direkte forbundet med aktiviteten (lægeerklæring), og påmindelse om nogle teoretiske begreber i forbindelse med aktiviteten. Udlevering af flyveudstyr.
Hvis du ikke kan møde op til denne første briefing, skal du ringe til Loudenvielle-lejren 5***** og oplyse din vægt og højde, så vi kan forberede en vinge til dig.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, skal du give os besked, efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestedet for den næste dag ligge i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Lørdag er der fri om formiddagen til at nyde landsbyen og campingpladsens faciliteter. Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag og tirsdag – Opdagelse af dit udstyr og oppustning på en skolebakke (lav højde 0 til 50 m). Lær de grundlæggende teknikker, opdag fornemmelserne af vægtløshed og pilotering for at nå de første starter.

Onsdag – Øvelser i disse færdigheder på små mellemliggende flyvninger (lav højde 0 til 50 m) med øvelser i pilotering i lige linje, i sving og landing (radiostyring).

Torsdag og fredag – Gennemførelse af disse øvelser er en forudsætning for at få adgang til de større flyvninger (350 m og derover). En instruktør assisterer dig under starten, en anden instruktør under landingen, og begge vejleder dig via radio under flyvningen/flyvningerne. At beherske starten, respektere flyveplanen, sving, holde en lige linje på en kurs og kvaliteten af landingerne er hovedmålene for denne første træning.

I løbet af ugen i paraglidingskolens lokaler – Teoretisk undervisning og/eller videoanalyse af skolens skråningssessioner. Session på en flysimulator.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tilpasses efter årstiden: varmt tøj, regntøj, skiftetøj og dine toiletartikler.
Det er vigtigt at have monterede sko (lette vandresko) og et par lette handsker med.
Af sikkerhedshensyn beder vi jer medbringe 4 nye batterier (type LR6) til jeres radioer, som I får tilbage ved opholdets afslutning.
Hvis du har en svag søvn, skal du huske at medbringe ørepropper.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i mobilhome på en UCPA-campingplads 5*****
Lokale overførsler
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage paragliding

Teknisk niveau

Start paragliding i Hautes-Pyrénées, i hjertet af Louron-dalen