Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Bemærk venligst, at receptionen og værkstedet er lukket mellem kl. 12 og 14.
Møde kl. 18.30 med din guide (deltagelse er nødvendig for at forberede ugen).

Fredag – Fra toppen af Pralognan-skråningerne kan du bestige Col des Sechettes og køre en smuk nedkørsel til Pralognan. Opholdet slutter omkring kl. 17.00

Hvis du ønsker at blive en ekstra nat, inklusive middag, overnatning og morgenmad, skal du bestille direkte i sportsbyen for en samlet pris på 40 euro.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Mandag – Introduktion til “all snow” på lokale off-piste-pister (Pralognan skiområde). Der arrangeres en simulering af en D.V.A.-søgning for at gøre dig bedre fortrolig med udstyret.

Tirsdag – Afgang med minibus til Courchevel. Dag uden for pisterne (Saulire, Roc Merlet, Vallée des Avals).

Onsdag – Efter en pause om morgenen, indføring i skituren om eftermiddagen. Første håndtering af turudstyret, med bestigning af Moriond. +300/-600, efterfulgt af en dejlig tur ved Arrolets.

Torsdag – Afrejse med minibus til Courchevel. Offpiste-dag med en tilgangsvandring for at opleve de mytiske ruter i Courchevel/Pralognan.

Påkrævet udstyr

Der leveres ikke individuelt ikke-teknisk udstyr, så glem ikke din rygsæk (mindst 50 liter) (vi kan undtagelsesvis hjælpe dig, ring til os for at reservere en, hvis det er nødvendigt), en vandflaske (eller plastikflaske) eller termokande, en personlig førstehjælpskasse, lommekniv og penge samt en lagenpose til hygiejne i refugiet.

Beklædning
Kasket eller tørklæde, hat og pandebånd, solbriller af god kvalitet, tyndt åndbart undertrøje, t-shirt(e), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt Goretex-jakke, Goretex-bukser, strømpebukser eller træningsbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter. Solcreme og solcreme.

Kompromis mellem ski- og bjergbestigningsudstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, vandtæt, isotermisk, let. Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store.
Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen. Volumen og vægt bør vejlede dig: sammensætning og bæreevne af tasken. Frem for alt skal du være praktisk.

Ski, støvler, bindinger, skind, knive og sikkerhedsudstyr: D.V.A. (af sikkerhedshensyn medfølger ikke batterier, men kan købes på stedet), skovle, sonder.

Vi anbefaler, at du medbringer dit eget udstyr (især sko), som du er vant til. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skiudstyr
Skipas i hele opholdet
Sikkerhedsudstyr (DVA, skovl, sonde)
Sikkerhedsuddannelse i DVA1
Grupper på højst 8 personer
Transport til Courchevel
Ledsagelse fra mandag til fredag af en instruktør eller en bjergguide

Teknisk niveau

Oplev skituren og offpiste skiløb i Vanoise Park