Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om morgenen har du adgang til et sikkert område til at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas gyldigt fra den første dag i kurset.

For den første dag, øv efter eget valg uafhængigt, vores team giver dig alle oplysningerne til at starte dit ophold i sneen godt: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pisteinformation.

Rådet fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest mulig ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA personale dig al information om UCPA, livet i sportsbyen, de strukturerede sessioner, der starter næste dag: gruppens opbygning, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, vil vi byde dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, skal du tage kontakt med sportsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørskoden. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12. Din værelse skal være frigivet senest kl. 13. Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Tirsdag til fredag, omkring 23 timers vejledning, i form af fulde dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i dedikerede “ud-af-tasken” lokaler i skisportsområderne, aktivitetsstart klokken 9, slutningen af undervisningen omkring klokken 16.

Tirsdag – Tour området
Kontrol af deltagernes niveau på piste og piste sider. Gruppen bliver bekendtgjort med de grundlæggende regler for off-piste bevægelse, sikkerhedsuddannelse, briefing om DVA søgning.
Kør off-piste i henhold til instruktørens ekspertise. Der fokuseres på teknisk tilpasning til terrænet og på at gøre opmærksom på problemerne med off-piste bevægelser for at strukturere gruppen gradvist for større sikkerhed og den bedste ridekomfort i løbet af ugen.

Onsdag – Grands Montets, Tour/Balme, Brévent eller Flégère domæner
Deling af viden om at læse sne og terræn, valg af ruter, og fortsat avalanche søgning uddannelse. Udførelse af lokale off-piste og gradvis større ruter i skift med tekniske sessioner: individuel forbedring, udviklingshastighed, skiløb i skoven, stejl skråning, spring.

Torsdag og fredag – Grands Montets, Tour, Brévent / Flégère eller Plan de l’Aiguille domæner (hvis gruppe niveauet eller sneforholdene tillader det)
Udførelse af større ruter afhængig af gruppens tekniske niveau og aktuelle forhold. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ride i skoven, stejlere hældning) og opdagelse af bjergmiljøet (valg afhængig af sneens transformation, hældningers orientering).

Afholdelsen af dette program er kun vejledende.
Det kan blive modificeret eller ændret, afhængig af tekniske eller organisatoriske kriterier, nødvendige sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA vejledningsansvarlige, der har bemyndigelse til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau, afhængigt af deltagernes kondition.

Sørg for at tjekke det nødvendige niveau for kurset. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Påkrævet udstyr

1 veste og 1 par skibukser
1 eller 2 pullovers eller fleecejakker
1 par varme tights
1 godt par skihandsker eller luffer
1 ski hue
1 par solbriller, der filtrerer UV-stråler
1 skimaske
1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbebalsam

Tænk på at beskytte dig selv mod både meget koldt og meget varmt vejr.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Medbring en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller flaske med vand, eller termokande).

For off-piste kurser, medbring en taske på 20 til 30 liter til at bære skovl, sonde, ski eller snowboard.

Medbring din egen håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Forbered en hængelås til at lukke dit skab og en anden for at sikre dit udstyr.

Sne, skrog- og støvlebindinger, sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovl, sonde.
Af sikkerhedshensyn medfølger der ikke batterier, du skal selv sætte nye batterier i din lavinesender – kan købes på stedet.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af instruktøren.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra tirsdag til fredag er frokosterne i form af picnic.
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, skal du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra mandag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

En utrolig mangfoldighed for at nyde de smukkeste off-piste i 6 dage.