Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert rum til at efterlade din bagage), fremlæggelse af udstyr og dit ski-pass gyldigt fra den første dag i træningen.

En første lektion med din instruktør gives allerede om søndag eftermiddag (afgang kl. 13.30 for den første glidningssession på et område der passer til begyndere), tilstedeværelse er afgørende for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysningerne om UCPA, livet i sportslandsbyen, og de planlagte sessioner som begynder allerede næste dag: Grupper dannes, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 20, bedes du kontakte sportslandbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ustruktureret formiddag, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12. Dit værelse skal være forladt senest kl. 13. Afrejse fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessions til 23 timers vejledning.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag – fulde dage, vejledet af vores instruktører, med koldt måltid på pisterne (eller ude i det fri), husk ikke at glemme din rygsæk.

Du har aldrig prøvet snowboard før, så det er en god mulighed for at prøve det. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din fart og din retning, mens du tager mere og mere fart ned ad skråningen. De grundlæggende teknikker til bremsning og svingning lærer du hurtigt, hvilket vil give dig mulighed for hurtigt at få mest muligt ud af oplevelsen. Så ingen undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge til at lære at hurtigt få det sjovt.

Onsdag, ingen vejledning – Som du ønsker det, hvile, skiaktivitet på egen hånd, besøg i Chamonix, Aiguille du Midi.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-tutorens ansvar at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagerens tekniske og fysiske niveau, samt deltagerens form.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecejakker
1 par varme strømpebukser
1 godt par skihandsker eller vandretøj
1 skihue
1 par solbriller der filtrerer U.V. stråler
1 skimaske
1 højbeskyttede solcreme, 1 læbestift

Husk at beskytte dig selv lige så meget fra dyb kulde som fra varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller en flaske vand, eller en termokande).

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveret af UCPA).

Forbered en hængelås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Snowboard og støvler.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 25 timer fordelt på 9 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Har du aldrig prøvet at stå på snowboard? Kast dig ud i det, det er let!