Ankomst og afrejse

Velkomst om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til rådighed til at efterlade din bagage), udstyr og dit skipas er tilgængeligt fra den første dag på kurset.

En første lektion med din instruktør gives allerede søndag eftermiddag (afgang kl. 13.30 til den første glide-session på en bane egnet til begyndere), det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om UCPA, livet i sportsbyen, de overvågede sessioner, der begynder næste dag: Gruppernes dannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du planlægger at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørskoden. Du vil så finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uovervåget formiddag, returnering af udstyr lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være fraflyttet senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner for 23 timers vejledning.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag, hele dage, vejledt af vores instruktører, med koldt måltid på pisterne (eller madpakkerum), glem ikke din rygsæk.

Du har aldrig prøvet snowboarding før, så det er din chance for at kaste dig ud i det. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper om at stå på snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kaster dig mere og mere ned ad bakken. Grundlæggende tekniske bevægelser til bremsning og drejning lærer man hurtigt, hvilket gør det muligt for dig hurtigt at få maksimal glæde ved at stå på snowboard. Så ingen undskyldninger, det er tid til at starte en fantastisk uge med at lære… og hurtigt have det sjovt.

Onsdag, ingen vejledning – Nyd dagen som du vil, hvil dig, deltag i snowboardaktiviteter på egen hånd, besøg Chamonix, Aiguille du Midi.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres, afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er kun vejlederne hos UCPA berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerne tekniske og fysiske niveau, og i henhold til deltagerne aktuelle form.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 sweatre eller fleeces
1 par varme tights
1 godt par skihandsker eller luffer
1 ski hue
1 par solbriller der filtrerer UV-stråler
1 skibrille
1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift

Husk at beskytte dig selv lige så meget mod den stærke kulde som varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller en flaske vand, eller en termos).

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveret af UCPA).

Forbered en hængelås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Snowboard og støvler.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 25 timer fordelt på 9 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
1 instruktør for 10 personer

Teknisk niveau

Lær nemt at snowboarde i en afslappet atmosfære!