Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen søndag fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly lørdag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret søndag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før afrejse).

D8 – Hjemrejsen.
Dit ophold slutter den følgende søndag omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen på vej mod lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris om mandagen.

Dag for dag program

Fra dag 2 til dag 7 er din uge tilrettelagt i overensstemmelse med vinden. Du bliver trænet i 5 dage i 10 sessioner af 2 timers kitesurfing, som arrangeres efter de bedste forhold på dagen.

For en bedre læringsoplevelse vil du være i en lille gruppe med en dedikeret instruktør til 4 elever. For begyndere foretrækker vi at lære i par, indtil du mestrer vandstarten. Dette er erhvervet i gennemsnit efter 5 timers undervisning.

I løbet af ugen vil den frie dag være den perfekte mulighed for at slappe af ved villaens pool eller for at udforske regionen i dit eget tempo. Du kan f.eks. nyde udsigten fra Taffelbjerget eller tage en flyvetur over Cape Town-området fra luften på en tandemflyvning (med en certificeret instruktør), som varer 10-15 minutter afhængigt af vindforholdene og tager dig over Cape Town, det ikoniske sportsstadion og de forskellige kvarterer i området).

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk, hvis du ønsker at vandre rundt i byen og dens omgivelser. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Alt det nødvendige udstyr til kitesurfing (bræt, vest, sele osv.) er til rådighed.

Du er ansvarlig for dette udstyr, og i tilfælde af beskadigelse af dette udstyr er det din egen regning at betale for reparationen. Vi tilbyder dig en mulighed for brudgaranti på reservationstidspunktet eller på stedet for at beskytte dig mod denne risiko, så du kan sejle og komme videre i ro og mag.

Forplejning

Under dit ophold er du på fuld pension.
Morgenmaden indtages i villaen i form af en buffet. Frokosten er i form af en picnic eller på lokale restauranter. Aftensmaden indtages i villaen, hvor en kok tilbereder lokale retter direkte på stedet.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger i den private villa
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Alle sportsaktiviteter er inkluderet i programmet: 10 kitesurfing-lektioner
Sportslig vejledning af kvalificerede instruktører
Det nødvendige sportsudstyr til kitesurfing
Transport til aktivitetsstederne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

På vej til Sydafrika: vind, hav og sol!