Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen fra kl. 14:00 til 18:00. I løbet af eftermiddagen er der mulighed for selvstændige aktiviteter. Hvis du ankommer efter kl. 19:00, vil der være en velkomstkonvolut til rådighed for dig i receptionen. Dit sportsprogram begynder mandag morgen. Der er mulighed for at ankomme dagen før som en mulighed på tidspunktet for din tilmelding eller ved sportslandsbyen. Uden for juli og august, er værelserne tilgængelige fra kl. 18.

Dit ophold slutter lørdag efter frokost. Værelser skal være forladt inden kl. 10. Mulighed for ekstra overnatning afhængig af perioder og tilgængelighed. Betingelser og registrering direkte på sportsbyen.

Dag for dag program

Dag 2: Catamarandag

Dag 3: Catamarandag

Dag 4: Hvile om morgenen, catamaran om eftermiddagen

Dag 5: Catamarandag

Dag 6: Catamarandag

Sessionerne veksler mellem tekniske forberedelser og lange strækninger med det formål at udvikle selvstændighed, beherskelse af båden og navigationsstyring (søfartssans).

Sejlads under spinnaker og test af Cata Foil afhængig af betingelserne.

Vi tilbyder forskellige sejlingsprojekter for at udvikle din styring af båden afhængig af betingelserne og for at opdage kysten omkring halvøen. Du vil opleve fornemmelserne af fart og balance i båden (med trapez og recall). Du vil kunne lege med at sammenligne dine hastigheder, justeringer og baner på en rute eller under flåde sejlads.

Vi vil give dig nøglerne til at observere og forstå vindens særegenheder afhængig af dens retning og til at vælge det rigtige sejladsområde.

Hvis der mangler vind, vil vores instruktører kunne tilbyde dig et alternativt sportsprogram eller en opdagelse af kysten.

Afholdelsen af dette program er givet som en indikation. Det kan blive ændret eller justeret, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsimperativer eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun de ansvarlige for UCPA-ledelsen, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også ændres afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forvent: ekstra tøj, nødvendigheder og håndklæde, solbriller, drikkeflaske (eller en plastikflaske), hat, trøje, vindjakke, våddragtstøvler eller gamle sneakers til at gå i vandet, vandfast solcreme, lille rygsæk.
Forvent også myggespray.
Hvis du har en snorkel og maske, kan du tage dem med for at nyde det klare Middelhav på din fritid.
Tag et par træningssko med, de er nyttige når du vil udforske vores kyststier.

Tekniske katamaraner :
Hobie Cat 16 udstyret med lænsede fokke og spinnaker
SL 5.2 udstyret med spinnaker (topklasse raidkatamaran, alsidig for entusiaster)

Forplejning

Buffeter med forretter, varme retter (kød, fisk, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer) og desserter.
Afvekslende picnics af høj kvalitet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
9 katamaransessioner med instruktør
Lån af udstyr til aktiviteter
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Det bedste af katamaran på den ekstraordinære spot på Côte d’Azur