Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr fra kl. 16.00.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag!

Møde til præsentation af opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af dit program.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Retur til sportsbyen, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Afgang med minibus til det lysende Néouvielle-naturreservat. Rundvisning på Pic de Madamète. Gourg de Rabas, Col de Madamète, Lac Noir, Hourquette d’Aubert og dens vidunderlige udsigtspunkt.
Nat i sportsbyen Saint-Lary.
5 timers vandring. Højdeforskel: +700m / -700m

Tirsdag – Afrejse med minibus til Spanien. Pineta-dalen. Klatring til La Estiva for en picnic omgivet af murmeldyr. Vandfaldssti for vores nedtur til foden af nordvæggen af Mont Perdu, det højeste kalkstensbjerg i Europa!
Måltid og overnatning på UCPA’s område på Puyarruego-campingpladsen (camping, telte og komfortområder).
5 timers vandring. Højdeforskel: +700m / -700m

Onsdag – Afgang med minibus til Anisclo-kløften og landsbyen Nerin. Mondoto-topmødet. Uforglemmelig udsigt over Anisclo kløften, rovfuglenes kongerige. Svømning i Bellos-floden.
Måltid og overnatning i UCPA’s basecamp i Puyarruego.
5 timers vandring. Højdeforøgelse: +/- 650 m.

Torsdag – Afgang med minibus til Sierra de Guarra (naturpark). Kløften af Rio Vero og landsbyen Lecina med dens tusindårige steneg. Klippemalerier i Mallata, derefter en storslået vandretur “fødderne i vandet” i bunden af kløften. Svømning og tilbagevenden til Lecina. Nat i et refugium i landsbyen Alquezar, “den arabiske fæstning”. En af de smukkeste landsbyer i Spanien.
4 timers vandring. Højdeforøgelse: +400m

Fredag – Afgang med minibus til landsbyen Rodellar. Mascùn Canyon (heks på arabisk!) i drømmemiljøet. Derefter gamle stier, fulde af historie, sved og slid, til den forladte landsby Otin. Derefter klatring til “Mirador”, et enormt udsigtspunkt over Mascùn-kløften. Prikken over i’et: en 30-minutters rundtur på Raisin-kammen. Nedtur ved Costera, før en sen badning. Tilbage til Rodellar via den uventede “Kalandraka”. Nat i Alquezar-refugiet. 6 timers vandring. Højdeforøgelse: +/- 800 m, 5h30 vandring

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline-type), fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex-type), regnkappe, shorts, badetøj, et par kondisko til at gå i vandet, lærredsbukser, strømpebukser, hat, et par handsker, halvhøje sokker (bouclette-typen), lette sko til om aftenen, vandflaske eller plastikflaske, en lille plastikboks til picnic (Tupperware-typen), kniv, lille lommelygte, en stor plastikpose, en toilettaske og handsker og et lille apotek, toiletpapir, lommepenge,

Uundværlig: 1 sovepose.
Det er tilrådeligt at have et lagen (“kødpose”) med.

Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Under alle omstændigheder kan tingene efterlades på startstedet og hentes tilbage på den sidste dag. Medbring venligst en taske til dette formål.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Picnic frokost og varmt måltid om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Oplev det høje Aragonien i Spanien og få en eksotisk ferie i Pyrenæerne.