Ankomst og afrejse

Reception mandag kl. 9.00.

Opholdet slutter fredag efter aktiviteterne.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag 9 sessioner windsurfing med en instruktør. Sessionerne er organiseret i grupper på forskellige niveauer.

Begyndere vil opleve aktiviteten på specielt tilpassede brætter. Disse brætter er meget stabile og nemme at håndtere, så du kan komme til din første kurs så hurtigt som muligt. Sejlets størrelse og vægt er også tilpasset windsurferens størrelse og vindstyrken, så man kan øve sig på en legende måde, langt fra de vanskeligheder, som tidligere generationer oplevede.

For erfarne windsurfere (fra de første halse til de første jibes) vil instruktøren individualisere sessionen i forhold til dine mål og samtidig opbygge et sjovt progressionsprogram. Målet er at lære at sejle langt, effektivt og let ved alle hastigheder for at få mere sjov.

Du vil øve dig hver dag uanset forholdene. Sejlads i let luft vil forfine din følelse og balance til stærkere vind. Sessionerne i stærk vind med tilpasset udstyr (lille let sejl) vil give dig mulighed for at føle fart og kontrolleret kraft. Topos vil åbne op for den aerodynamiske og hydrodynamiske teori om windsurfing for bedre at forstå dine følelser.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og håndklæder stilles ikke til rådighed.
Husk at tage dine personlige ejendele med.
Medbring en vindjakke og sko til at gå i vandet på klipper.

Alt det nødvendige sportsudstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

9 windsurfing-sessioner
Forplejning ved frokosttid
Lån af udstyr

Teknisk niveau

100% windsurfing ophold foran Embiez skærgård