Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00 til niveauoptagelse, opdagelse af den sportslige landsby og installation i lokalerne.

Velkomstdrink kl. 19.00 for at møde holdet og de andre deltagere.

Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte på telefon eller e-mail for at foretage en reservation.

Ingen aktiviteter lørdag morgen, ideel til at hvile sig, inden man tager af sted.
Værelserne forlades kl. 10.30.
Brunch fra kl. 8.00 til 12.30. Afgang fra centret indtil kl. 13.00.

Dag for dag program

D2 – D5 : 10 windsurfing sessioner 2h30.

Begyndere vil opdage aktiviteten takket være bræt, der er tilpasset deres størrelse og vejrforhold, stabile og nemme at håndtere. Du vil lære de forskellige sejlhastigheder, de første begreber om vind, du vil arbejde på din balance, mens du sejler i fuld sikkerhed.

For dem, der udvikler sig hurtigt og på mellemniveau: Du vil have mulighed for at perfektionere din vindstilling, lave dine første strandstarter, sejle med sele, opdage fodremme og de første skøre fornemmelser ved at sejle på et funboard. Du vil endelig få glæde af at sejle effektivt og let med mere og mere selvstændighed ved alle hastigheder.

På det avancerede og ekspertniveau er bugten åben for dig til at halse, planlægge og arbejde på dine vandstarter. Du vil lære at vælge dit udstyr effektivt i forhold til din stil og dine mål.

For alle gælder det, at sejlads i let luft vil forfine dine følelser og din balance til stærkere vind, mens sejlads i stærk vind med tilpasset udstyr vil give dig mulighed for at føle fart og kontrolleret kraft.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde.
Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

Windsurfing: JP, BIC, Hi-Fly Starboard og Starboard.
Der findes forskellige sæt sejl tilpasset dit niveau og din størrelse: Neil Pryde, Loft sail, Severne.
Folie : AHD
Våddragt, veste, sele.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.
Der arrangeres en stor grillaften hver uge.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at høre, om det er muligt at tage imod dig under de bedste sikkerhedsforhold.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
10 windsurfing-sessioner med instruktør
Windsurfingudstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Windsurfing ophold i nærheden af Montpellier på Port-Camargue spots