Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at begynde at glide (afhængigt af dit niveau).
Morgenmad er tilgængelig fra 8.30 til 10.00. Indkvartering tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert værelse til rådighed. Udstyret og skipasset er til rådighed fra den første dag.

Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at stå sikkert på ski: oplysninger om vejret og pisterne, sneforhold osv. Hvis du er nybegynder, starter din første lektion søndag eftermiddag.

Om aftenen tilbydes du en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. I receptionen finder du en kuvert med dit navn på med en vejbeskrivelse til dit værelse.

Sidste formiddag uden opsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.00.
Udcheckning af lokalet senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Her er et glimt af, hvad der venter dig i denne uge!

Mandag – Mød din gruppe på pisterne. Du kan vælge at lære eller opleve snowboarding, at opleve feriestedet…

Tirsdag – En halv dag på pisterne med din instruktør.

Onsdag til fredag – Hvis du er nybegynder og ønsker at fortsætte med at udvikle dig, kan du vælge den dedikerede løsning: snetimer hele ugen for at forbedre dine færdigheder. Du kan også tage 2 ekstra sessioner (online eller på stedet afhængigt af tilgængelighed) for at gøre fremskridt eller for at gå uden for pisten. Vær forsigtig, for at kunne køre snowboard uden for pisten skal du mindst være indviet.
Ellers er du velkommen til at tage af sted med din gruppe af venner.

Når du har tilbragt dine dage på pisterne, mødes du kl. 17.00 i sportsbyen til afterski-festen (aperitifspil, vandpong, pandekagefest, DJ-sæt…)!

Om aftenen er der spilturneringer, udfordringsaftener, blindprøver eller karaoke på programmet. For dem, der kan lide at feste, arrangeres der temaaftener.

To gange om ugen forbereder vi en komplet brunch til dig, inden du begiver dig ud på pisterne.

Påkrævet udstyr

Til snowboarding
1 jakke og 1 par snowboardbukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecebukser, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er bedre end almindelige skihandsker, fordi de er løsere og mere vandtætte), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en strømforsyning og gadefodtøj.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af opholdet
Snowboardudstyr: støvler og snowboard
2 overvågede sessioner med en instruktør
Op til 10 overvågede sessioner for nybegyndere på snowboard
Afterski- og DJ-aftener

Teknisk niveau

Mødestedet for 18-30-årige i Serre Chevalier!