Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen kan du benytte dig af en sikret plads til at lægge dine bagage), udstyr og dit ski-pass, der er gyldigt fra den første dag i kurset, vil være til rådighed.

Træn som det passer dig, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for, for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejroplysninger, sneforhold, baneinformation.
Et tip fra sportsbyen: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag, og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for vedrørende de sessioner, der starter næste dag: gruppesammensætning, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indlogeret sammen med venner, så send en forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportsbyen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen bliver serveret indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uformelle formiddag, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Deres værelse skal frigives senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 seancer fra tirsdag til fredag.

Typisk dag – 1 seance om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller en hel dagstur.

Tirsdag – Les Arcs
Tjek af deltagernes niveau på piste og piste kanter. Sikkerhedsuddannelse: Første tilgang til D.V.A søgning. Derefter gennemførelse af medium omfang ruter. Fokus er på teknisk tilpasning til terræn og på at gøre opmærksom på problemer med at bevæge sig off-piste for at strukturere gruppen.

Onsdag til Fredag – Paradiski
Du fortsætter med de smukkeste rides over hele Paradiski området, med et utroligt valg af off-piste. Afhængig af sneforholdene og din gruppes samhørighed, vil du måske befinde dig på de mytiske skråninger i domænet… fantastiske løb i varierede og bevarede områder.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udstyre dig selv med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For at glide
1 ski jakke, 1 par ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 par ski-goggles, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Valgfri beskyttelse
Hjelm, rygsøjlebeskytter, shorts.

Sørg for at medbringe en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af at spise på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.
Taske med sikkerhedsudstyr (skovl, sonde, D.V.A.).

Hjelm ikke medfølger, kan lejes.

Du kan medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af din instruktør.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
6 dages Paradiski-pakke
Snowboardudstyr til offpiste
Sikkerhedsudstyr (lavinesøgningsudstyr, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 8 personer
23 timer med instruktør, 8 sessioner

Teknisk niveau

Snowboarder du off-piste? På de legendariske runs i Les Arcs er det endnu bedre at starte dette år!