Ankomst og afrejse

Dag 1: Ankomst.

UCPA Bali byder dig velkommen fra kl. 11.00.
Første dag afslappet, med installation på værelserne, solbadning ved poolen osv…

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly aftenen før med natflyvning. Fra Bali lufthavn, transfer med airconditioneret køretøj (3 eller 4 timer afhængigt af trafikken) til centrum, hvor I vil opleve rismarkerne og bjergene på vejene. Tidsplanerne kan ændres og vil blive meddelt dig i detaljer et par dage før afrejse.

D8: Hjemrejsen.

Dit ophold slutter den følgende uge kl. 14.00.
Du kan derfor benytte denne frie formiddag til at udforske omgivelserne en sidste gang eller tage en sidste solbadning ved poolen.

Rejser du med UCPA?
> Transfer fra stedet til lufthavnen i et køretøj med aircondition (3-4 timer) tidligt på eftermiddagen. Der er planlagt en flyvning med overnatning sidst på dagen, med ankomst til Paris den følgende dag. Tidsplanen kan ændres og vil blive meddelt dig med detaljer et par dage før din afrejse.

Dag for dag program

Dag 2: Trekking i junglen.
Om morgenen tager vi til junglen i Pemuteran, hvor vi vandrer 1½ time, inden vi når frem til øens største vandfald. Dette er den perfekte mulighed for at spise frokost og tage en dukkert i denne naturlige pool og usædvanlige omgivelser. Vi vender tilbage til hotellet sidst på dagen.

Dag 3: To dyk i Pemuteran.
Vi tager tilbage til de mange dykkersteder i Pemuteran for at tage to dyk i havet. Fri eftermiddag til at nyde poolen eller udforske omgivelserne. Sidst på dagen mødes vi til solnedgang over bugten.

D4 : Kajak og tempelbesøg.
Hvad med at udforske havbunden i Pemuteran-bugten? I tilbringer formiddagen på vandet om bord på gennemsigtige kajakker for at opleve bugten og Bioroks undervandsstatuer.
Om eftermiddagen er der Namaste! Tag til hindu-templerne Pura Pulaki, Pura Melanting og Pura Batu Kursi for et besøg i traditionel klædedragt.

Dag 5: OFF-dag.
Du kan slappe af på hotellet eller udforske området.

D6 : To dyk på Liberty-vraget.
Tag ud for en dag til det legendariske Liberty-vrag, der blev sænket i 1942 og derefter flyttet af et vulkanudbrud i 1963. Efter en 3 timers kørsel til stedet skal du foretage to dyk på mellem 5 og 40 meters dybde. Du vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen.

D7 : To dyk på Menjangan.
Om morgenen tager du af sted på to dyk på den pragtfulde ø Menjangan, der er fuld af undervandsoverraskelser. Om eftermiddagen vil du nyde hotellet og swimmingpoolen, inden du returnerer dykkerudstyret ved dagens afslutning.

Dette program er vejledende og kan ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en sportstaske eller en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene, sko til at gå på strandene (sportssko, sandaler, klipklappere), dit strandudstyr og en vandflaske, hvis du har en.

Pas på solen: tag mindst en langærmet T-shirt, en hat eller kasket og solbriller (med bindebånd) med.
> For at respektere de økologiske tiltag, der udføres i området, anbefaler vi brug af solcreme, der respekterer undervandsfaunaen og -floraen.

Til din komfort: et lille apotek med lidt personlig medicin og rejsemedicin, en trøje og en vindjakke til de kølige aftener.

Alt dykkerudstyr udlånes af UCPA undtagen dykkercomputeren: våddragt, finner, maske, snorkel, bælte og ballast, flaske og regulator, stabiliseringsvest.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering: 7 nætter på Mimpi Nyata Hotel (eller Rhipidura Bungalow)
Fuld pension
Aktiviteter inkluderet i programmet: 6 dyk, 2 opdagelsesdage og 1 fridag
Sportsmæssig overvågning
Det nødvendige sportsudstyr til de forskellige aktiviteter
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Fordyb dig i den balinesiske kultur