Ankomst og afrejse

Afhentning mandag i Alimos Marina i Kalamaki (Athen-distriktet) i henhold til UCPA’s flyveplan.
Når du ankommer til Athen, skal du tage buslinje X96, Lufthavn-Piraeus havn (varighed ca. 1 time). Stå af ved stoppestedet Edem (du er velkommen til at bede chaufføren om at informere dig ved Edem). Billetprisen er 6 euro pr. person pr. tur. Chaufføren refunderer de personer, der har taget UCPA-flyet i bytte for busbilletterne. Mødet med gruppen finder sted på havnen ved udlejningsfirmaet Kiriacoulis’ kajer ved marinaen.
Konstituering af besætningerne, opfølgning af sikkerhedsbriefing.
Udarbejdelse af menuerne for sejladsen, proviantforsyning.
Afgang af båden.

Kurset slutter på mandag samme sted.
Besætningen renser båden, inden den forlader skibet.

Dag for dag program

Mens du opdager Grækenlands vidundere, vil du lære at sejle på en live-aboard båd under vejledning af en erfaren instruktør. Du deltager i manøvrerne om bord og skifter mellem de forskellige positioner (vende, drejning, hejse og justere sejlene, meteorologi, deltagelse i navigationsprogrammet og mellemlandinger). Livet om bord er organiseret dagligt, så I deltager alle i tilberedning af måltider, rengøring og oprydning af båden.

Nybegyndere kan opleve sejlads og lære de grundlæggende principper for kystnavigation. I sejler i gennemsnit 6-8 timer om dagen (afhængigt af vejrforholdene), kun om dagen.

Sejltiden afbrydes af besøg på land, vandreture, afslapning og svømning. Højdepunkterne omfatter besøg på nogle af de kykladiske øer såsom Poros, Hydra og Spetses. Du vil også kunne besøge nogle af Grækenlands mest symbolske arkæologiske steder såsom Akropolis og Parthenon. Du vil lade dig rive med af Meltem, den sommervind, der ryster Det Ægæiske Hav, og du vil tilbyde dig selv et par stop på disse øer med deres rige og mangfoldige kulturer.
Om aftenen kan du spise på dækket, mens du ser solnedgangen eller opleve den lokale gastronomi på en af de mange tavernaer.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.
I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der nemt kan gemmes væk om bord, og tag ikke en hård kuffert med.
Medbring en let sovepose og et lagen, en pude (valgfrit), skridsikre lukkede sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlhandsker, en vandflaske, varmt og let ekstra tøj, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit personlige apotek med smertestillende og antiinflammatoriske midler. Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj. Du kan også tage finner, maske og snorkel med, hvis du ønsker det.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at være udstyret med en god vindjakke eller en let vagtjakke.

For måltider om bord: 20 €/dag, som skal afleveres til sejladsinstruktøren i begyndelsen af turen.
Nogle destinationer kan kræve ekstra indgangsafgifter (omkostninger ≃ 15€/person)

Vores både fra 9 til 12 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads.
Et sanitetsområde med håndvask og toilet.
En hyggelig salon.
Et fuldt udstyret køkken.
Et søkortbord.

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Bådene har brusehoveder til skylning efter endt svømmetur. Det er tilrådeligt at bruge havsæbe for at sikre en bedre forvaltning af ferskvand om bord.

Forplejning

Mad til hele sejlugen leveres i begyndelsen af kurset. Måltiderne indtages om bord på båden. Du skal regne med 20 € pr. dag og pr. person til kassen om bord (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder).

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Tag på en uforglemmelig uge med sejlads fra Athen!