Ankomst og afrejse

Vi ses søndag eftermiddag i Sportsbyen kl. 17:30. Velkomst, indkvartering. Velkomstdrink og, før middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen er der fri gåtur i landsbyen, eller i bil på toppene af Grand Canyon.
Opholdets slutning og afgang fra UCPA-bussen kl. 10 til Aix-en-Provence TGV-stationen om formiddagen for en ankomst kl. 12.30.
Mulighed for dem i bil at nyde Sainte-Croix-søen (kano, paddleboat).

Dag for dag program

Mandag – Vi starter vores vandreferie med en første rute, der vil få os i gang og tage os en tur rundt om udsigtspunkterne med en panoramisk udsigt over Verdon. Returen foregår på en meget smuk sti på en balkon, der dominerer kløfterne og landsbyen.
Overnatning i sportslandsbyen.
5 timers gang. 500 m positiv højdeforskel.

Tirsdag – Martel-stien
Vi gennemgår den uundgåelige Martel-sti, der dykker dybest ned i kløfterne takket være spektakulære metaltrapper efterfulgt af mørke tunneler, for at stige op mod lyset fra det velnavnede udsigtspunkt Point Sublime og den provençalske landsby Rougon, der overflyves af gribbe.
Overnatning i sportslandsbyen.
5 til 6 timers gang. 400 m positiv højdeforskel

Onsdag – Le Chiran, En fantastisk og let tur. Højdeforskellen sker meget blidt, fordi der kun er en temmelig blid skråning hele vejen: ingen store sten eller klipper at kryds. Ankomsten er magisk, når man opdager den enestående 360 °-udsigt. Denne vandretur præsenterer ingen vanskeligheder og meget behagelige landskaber.
Risk for kulde på toppen. Et af de højeste punkter i det mellemste Verdon på 1905m. Udsigten er meget klar.
Du finder et orienteringstabel på toppen, hvor du kan se øen Porquerolle, Mont Ventoux, Pelvoux, toppene af Ubaye (Cimet…). 5 til 6 timers gang, 700 m positiv højdeforskel.
Overnatning i sportlandsbyen

Torsdag – Mourre de Chanier
Det er en meget smuk bjergsti, der takket være en jævn stigning får os til at tage højde, indtil vi til sidst, efter den originale bestigning af en stor korridor, ender på de alpine græsplæner på de højeste ryg. Bestigningen af Mourre de Chanier, det højeste punkt i regionen, vil give os mulighed for at nyde en panoramisk udsigt, der strækker sig fra Alperne til Middelhavet.
Overnatning i sportlandsbyen.
4 til 5 timers gang. Omkring 800 m positiv højdeforskel.

Fredag – Moustiers
Om morgenen begynder vi med et besøg i Moustiers, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, via en luftig sti oven over tagene, for derefter at kravle op en smal og dyb ravine til den storslåede romerske vej, der bringer os tilbage til vores udgangspunkt, efter at have fulgt en dristig snoet vej over søen. Efter at have nydt landsbyens håndværksmarked, går vi mod søen Sainte-Croix for en picnic ved vandet og en afslappende eftermiddag.
Overnatning i sportslandsbyen.
2 til 3 timers gang. 300 m positiv højdeforskel.

Afholdelsen af dette program er givet som vejledende.
Det kan undergå ændringer eller justeringer, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-lederne berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg at medbringe vandrestave, hvis du har nogle. Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt og sweatshirt, shorts, badedragt, et badehåndklæde, let linned bukser, sweater eller fleece jakke, sokker, lette sko eller sandaler, vindjakke (K-Way type), regnponcho, vandflaske eller plastflaske, kniv, lille lommelygte, en stor plastpose, en toilettaske og et lille apotek, lommepenge. Pas op, højderaid kræver varmt tøj.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at bringe din egen lille førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlige lægemidler, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier, etc.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto” type bandager.
– Noget til at rengøre små sår: fugtede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Spørg din læge og apotek for råd.

Vandresko, medium bjergsko *, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved middagstid vil I have en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
10 vandreture

Teknisk niveau

En uge med vandring på de smukkeste stier i Verdon.