Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), udlevering af udstyr og ski-pas, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

Øv efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger du har brug for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, piste informationer.

Sportlandsbyens råd: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Kl. 18 giver UCPA-teamet dig et møde for at præsentere dit ophold: UCPA’s ånd, gruppeopdelinger, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før”-optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportlandsbyen (email eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ikke-indrammet formiddag, skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12. Din værelse skal forlades senest kl. 13. Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra tirsdag til fredag. Gruppen dannes på baggrund af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med masser af deling og fornøjelse.

Tekniske niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uge skiløb. Du kører ned ad grønne pister og nogle blå pister med selvtillid. Du styrer din hastighed og dine bevægelser. Du begynder at foretage sving med parallelle ski. Denne uge vil din træner give dig alle de råd, du har brug for for at føle dig hjemme på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder altså med din forpligtelse på pisten, du bliver hjemmevant på glat sne, og du prøver dig selv på bumlet sne og mere bumlede pister for at integrere skiløbergruppen “Mesterskab” i en fremtidig uge.

Tekniske niveau – Mesterskab

Du har opnået et “mesterskabs” niveau, fordi du kan styre din hastighed og din retning på blå pister og på røde pister, når de er godt forberedte. Når pisterne er bumpy, i hård sne eller i puddersne, er du mindre komfortabel…og det er, hvad du vil udvikle denne uge med din instruktør. Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig behageligt på alle de røde pister (glatte, isede, bumpy), men også nogle velplejede sorte pister i skiområdet. Denne lette bevægelse på denne type piste vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiture.

Tekniske niveau – Erfaren

Du har opnået et “erfaren” niveau, da du bevæger dig ubesværet rundt på alle pisterne i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være at nu føle dig hjemme på al sne og alle pister (selvom du stadig skal fortsætte med at glide for at gøre denne lette bevægelse væske), inklusive at komme i berøring med “puddersne” for at skifte over til et “ekspert” niveau på en fremtidig ferieuge og måske endda til en Off Piste ferie.

Tekniske niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi uanset terrænet og sneen, du kører let og sikkert gennem alle typer sving (fygning og store kurver). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan møde i off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, sne af forskellig kvalitet (dyb, trafikeret, sprødt, frossent…).
Denne uge, nyd din tid med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret samt terrænbetingelserne, vil han give dig en smuk off-piste og de smukkeste kører og spots i hele skiområdet.

Dette tiltag findes også i Ski Pack Full Time (23 timers instruktion for 8 til 9 sessioner), så selvfølgelig mere tid tilbragt med din instruktør, der vil hjælpe dig med at forbedre din teknik meget hurtigere. Dette tiltag passer godt for dem, der ønsker at blive med en gruppe og en stemning hele ugen. Men ingen risiko, hvis du vil glide med venner, hvile, opdage en anden aktivitet … ingen stress, det er din ferie, du nyder det som du vil.

Påkrævet udstyr

Til skituren
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecebetræk, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard-handsker, som er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stift til læberne.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til frokost på pisterne, en stikdåse og nogle støvletter.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Skiundervisning i 6 dage og skøjteløb med venner!