Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8:30. Opbevaring af bagage ved ankomst. Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering om morgenen, levering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Du bedes ankomme om morgenen, så dit udstyr og skipas kan blive udleveret til dig i de bedst mulige forhold.

Vores teams vil praktisk talt give dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9.00. Bagagen opbevares i et bagagerum, og der er brusebade til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Typisk dag D2 & D3 – 1 session om morgenen og 1 om eftermiddagen.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i resortet…….all med et maksimum af deling og fornøjelse.

I løbet af din halve dag kan du sammensætte dit eget ferieprogram, skiløb med venner, aktiviteter på feriestedet, afslapning … det er op til dig!

Teknisk niveau – Mellemniveau

Du har allerede stået på ski i 1-3 uger. Du kan stå på ski ned ad grønne og nogle blå pister med selvtillid. Du har styr på din hastighed og dine baner. Du er begyndt at lave parallelle sving på ski.
I denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at føle dig tryg på alle de blå og nogle af de røde pister. Du vil arbejde på dit engagement på pisten, du vil blive fortrolig med glat sne, og du vil teste dig selv på mere ujævn sne og mere ujævne pister, så du kan komme med i gruppen af “Mastery”-skiløbere i en kommende uge.

Teknisk niveau – Mastery

Du har opnået et “Mastery”-niveau, fordi du ved, hvordan du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og på røde pister, når de er velpræparerede. Når pisten er ujævn, i hård sne eller i puddersne, er du mindre velbevandret … og det er det, du vil udvikle som teknikker i denne uge sammen med din instruktør.
I denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, ujævne), men også på nogle velpræparerede sorte pister i skiområdet. Denne lethed på denne type pister vil gøre det muligt for dig at komme i “Confirmed”-gruppen i de kommende uger med skiløb.

Teknisk niveau – Avanceret

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du kan stå på ski med lethed på alle pister i skiområdet, selv om du har mindre lethed, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, pudder…).
Målet med din uge er at blive fortrolig med alle typer sne og skråninger (selv om du skal fortsætte med at glide for at forbedre din komfort), herunder at røre ved “pulver” for at kunne skifte til et “ekspert”-niveau i den næste uge af din ferie og hvorfor ikke til en offpiste-ferie.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bære en hjelm.

Til glide
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode handsker eller vanter (foretrækker vanter eller snowboardhandsker, som er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 sessioner og 10 timer med instruktør

Teknisk niveau

4 dage med overvåget skiløb i Serre Chevalier, stedet i Hautes-Alpes