Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8.30. Bagageopbevaring ved ankomst. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering om formiddagen, levering af udstyr og dit skiløbspas gældende fra den første dag på stadiet.

Tak for at ankomme om formiddagen, så vi kan udlevere dit udstyr og dit ski-pas under de bedste forhold.

Praktisk efter din bekvemmelighed, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, sporinformation.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelset skal være ryddet om morgenen den sidste dag inden kl. 9. Bagagen vil blive opbevaret i en bagageopbevaring, og bruserne vil stå til din rådighed. Materialer skal returneres inden kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen og 1 om eftermiddagen.

Sessioner med skift mellem teknisk rådgivning, individualiseret rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen……. alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

På din halvdag uden tilsyn, sammensæt programmet for din ferie, ski med venner, aktiviteter på stationen, dovne dage… det er op til dig at spille!

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger af glidning. Du går ned grønne pister og nogle blå med tillid. Du kontrollerer din hastighed og dine baner. Du begynder at lave drejninger med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle rådene til at være behagelig på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din engagement i pisten, du vil blive behagelig på glat sne og du vil teste dig selv på bumpier sne og pister for at integrere i en fremtidig uge ski gruppen “Mesterskab”

Teknisk niveau – Mesterskab

Du har erhvervet et “mesterskab” niveau, fordi du kan styre din hastighed og dine spor på blå pister og på de røde, når de er godt forberedt. Når pisten er bumpy, i hård sne eller i puddersne, er du mindre komfortabel… og det er hvad du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge sig let på alle røde pister (glatte, isede, bumpy) men også nogle velpræparerede sorte pister af skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har erhvervet et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig let på alle pisterne i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være nu at være komfortabel på al sne og alle pister (selvom du bliver nødt til at fortsætte med at glide for at gøre denne lethed mere flydende), inklusive at røre ved “puddersne” for at skifte til en fremtidig ferieuge til et “ekspert” niveau og måske endda til en off-piste ophold.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales en hjelm.

For at stå på ski
En jakke og et par skibuks, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme leggings, 1 godt par handsker eller luffer (foretræk snowboard handsker eller luffer, de er rummelige og mere vandtætte end normale skihandsker), 1 skihue, 1 par UV-beskyttende solbriller, 1 skimaske, solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og et par gade sko.

Medbring dit toiletsæt (lagner leveret af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 sessioner og 10 timer med instruktør

Teknisk niveau

4 dages glidning guidet i Serre Chevalier, stedet i Hautes-Alpes