Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), tilvejebringelse af udstyr og din ski-pas er gældende fra den første dag i kurset.

Første session fra den første eftermiddag for at vurdere dit niveau …men også for at lære at glide og fornøje sig på skiene. Kontrol af deltagernes niveau på piste og ved piste. Sikkerhedstræning: Første introduktion til D.V.A søgning. Derefter udførelse af ruter af medium bredde. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og på at øge bevidstheden om problemerne ved at bevæge sig off-piste for at strukturere gruppen.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de guidede sessioner, der starter den næste dag: dannelse af grupper, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at bo sammen med venner, skal du sende en forudgående anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt “ankomsten dagen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og vejledning til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil 20.30.

Restitution af værelser kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til din rådighed.
Efter den sidste dag på ski, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 seancer på dag 2 & 3
Typisk dag – 1 seance om morgenen + 1 om eftermiddagen eller 1 hel dagstur.

J2 & J3 – Off-piste ski på Les Arcs området

Du kører de mest spektakulære ture på hele Les Arcs området, med et fantastisk udvalg af off-piste muligheder. Afhængig af sneforholdene og dit teams sammenhold, kan det være at I vil tage nogle legendariske skråninger…. fantastiske runs, i forskellige og velbevarede områder.

Påkrævet udstyr

Til skituren
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-beskyttelse, 1 skibrille, 1 højsolscreme, 1 stift til læberne.

Forudse en hængelås til at lukke dit skab, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski + støvler og stave + taske med sikkerhedsudstyr (skovl, sonde, D.V.A.).
Hjelm ikke inkluderet, mulighed for at leje.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Udstyr til offpiste skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Forbedr din off-piste skiløb på flest mulige ruter!