Ring på 70 23 41 11

Splitboarding "High mountain"

Book Nu

Et must-have for offpiste snowboarding: splitboardet!

Tag med ud på uberørte ruter og klassiske offpiste steder. Og opdag hvorfor alle alpinsport entusiaster drømmer om Chamonix.
Du skal have niveauet ekspert og allerede have stået på splitboard. Dette ophold er ideelt til at opleve specifikke steder og dykke ned i hjertet af hvad det er der gør Chamonix så specielt: de alpine områder, store gletsjere og højderne. Der kan her være mulighed for at få sit livs oplevelse på en nedkørsel hvor ma falder 2.000 højdemeter, dagen efter et stort snefald. Specifikke dage vandrer vi op, så vi får adgang til isolerede, uberørte områder.
Med det bedste udstyret i højeste kvalitet får du mulighed for at tage dig til bjergpas og tinder der ellers ikke er tilgængelige med skilifterne.
Væk fra folkemængderne og op til de smukke bjergsider af Mont-Blanc massivet!
”Cham” tilbyder toppen af snowboarding, et fantastisk område at udforske, offpiste og store åbne skråninger. Alle samles her for at tilbringe en uge i drømmeland! I løbet af ugen lægges der vægt på alle sikkerhedsrelaterede aspekter, og på at lærer de relevante snowboard teknikker i alt slags sne samt hvordan man får den letteste vandring.
Dette program er reserveret til virkeligt gode snowboardere som allerede har deltaget i et ekspertkursus i offpisten og som er i god fysisk form for at det bedste ud af uge.
En bjergguide til 7 personer.