Ring på 70 23 41 11

Snowboarding - Half time instruction -Special offer

Book Nu

For dig der er øvet eller ekspert på snowboard, kan du her vælge en god blanding af timer med en dygtig instruktør og at udforske området frit sammen med dine venner.

Tignes er en verdenskendt skidestination og her kan du både stå ned ad de perfekt præparerede pister og udforske det enorme backcountry. Du finder alt fra gletsjerskiløb på La Grande Motte til VM-nedfarterne i Val d’Isère – alt betjent af topmoderne skilifter. Denne uge er dedikeret til at udforske og nyde skiløb i et af de bedste skiområder i verden.

Når der er undervisning, indgår du i en gruppe der passer dit niveau. Instruktøren organiserer undervisningen så du får mest muligt ud af dem – I udforsker de bedste pister, træner teknik og får nye udfordringer.

Når du ikke får undervisning med instruktøren, styrer I selv jeres tempo og rytme: tag ud på pisterne med vennerne eller nyd livet i et fedt alperesort.

Om aftenen er der hygge og underholdning på det nyrenoverede UCPA-center i Tignes. Det ligger perfekt midt i Val Claret, så du kan nemt nå ud til alle byens faciliteter, barer og butikker.