Ring på 70 23 41 11

Ski - Deltidskursus

Book Nu

 

Kombiner din all inclusive skiferie med lærerige sessions og sjov med vennerne.

Vi tilbyder dig en blanding mellem at stå med en instruktør og med dine venner. Uanset niveau tilbyder vi dig en afbalanceret blanding af undervisning og sjovt skiløb med dine venner. Så tag på en all inclusive skiferie til Les 2 Alpes i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.

Erfarne instruktører giver dig undervisning.

I undervisningen står du på ski med andre på samme niveau som dig. Instruktøren underviser dig, så du får mest ud af pisterne, du vil med hans råd få helt nye fornemmelser for dit skiløb. Der vil blandt andet være teknikundervisning for de mindre erfarne og nye udfordringer for de mere erfarne.

Les 2 Alpes, god sne, god lift og lange nedkørsler.

Les 2 Alpes dækker blandt andet over:
-230 km. pist
-47 lifter
-96 pister (17 grønne, 45 blå, 22 røde, 12 sorte + 1 snowpark)
-en boardercross bane

I Les 2 Alpes kan du nyde et helt fantastisk skiområde ud fra én af de højest beliggende skissportsdestinationer i Europa. Sneens kvalitet og lange nedkørsler er garanteret med pister mellem 1300 m og 3600 m. Desuden er alle lifter nye og har de allernyeste teknologiske opgraderinger.

Derudover befinder skissportstedet sig i hjertet af den fantastiske nationalpark “Parc National de Ecrins” og tilbyder mange gode offpister såsom “la Comble Interdire”, “le Clos de Chalance” ellers “Vallon de la Selle”. Gletscheren i les 2 Alpes når op på 3600 meter og garanterer dig dermed naturlig sne at stå på! I Les 2 Alpes tilbydes der 230 km’s officielle pister, og der er mulighed for forbindelse med Alpe d’Huez området der ligger lige ved siden af.

Om aftenen kan du vælge mellem at slappe af på centret eller feste i byen.

 

Har du ikke prøvet at stå på ski før? Kan du tjekke vores begynderkursus i Les 2 Alpes ud på dette her link.

Er du mellem 18 og 25 år, kan du kigge på vores Happy Winter ungdomsrabat her.