Ring på 70 23 41 11

Ski - Deltidskursus

Book Nu


Kombiner din all inclusive skiferie i Flaine med lærerige sessions og sjov med vennerne.
Uanset dit niveau tilbyder vi her den perfekte blanding mellem at stå på ski med en instruktør og med venner. Så tag på en all inclusive skiferie i Flaine i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.

Undervisning med kompetente instruktører.
Når du deltager i skiundervisningen står du med en gruppe af skiløbere på dit niveau i en meget afslappet atmosfære.

Instruktøren planlægger sessionerne, så I står på de bedste pister i øjeblikket. Med deres gode råd og vejledning vil du opleve helt nye sider af skiløb. For de let øvede kan du lære at stå sikkert ned ad bakken. Hvis du er ekspert kan du få en masse nye, tekniske udfordringer.

Udover disse sessioner planlægger du ugen, helt som du selv vil. Du kan stå på ski med dine venner, slappe af på terrassen eller gå en tur rundt i byen – du bestemmer.

Flaine – højde, hygge og charme
Skiområdet Grand Massif er rigt på pister i forskellige niveauer. Du kan opleve området i højderne ved Flaine og den gode sne her. Ellers du kan stå på ski til andre destinationer og opleve atmosfæren på de lidt mindre bjerge. Flaine ligger i 1600 meters højde og har mere end 265 kilometers pist i alt. Flaine er et af de største skisportsområde i nordalperne og vil helt sikkert charmer dig og dine venner.

Området er populært, fordi det er helt frit for biler og er derfor tilrettelagt, så alting er let tilgængeligt på gåben. Flaine er en moderne destination med autentisk arkitektur. På toppen af området findes en af de smukkeste udsigter udover Frankrigs højeste bjerg: Mont Blanc

Om aftenen kan du udnytte at centret ligger lige i hjertet af byen, tæt på butikker og arrangementer.

Har du ikke prøvet at stå på ski før? Kan du tjekke vores begynderkursus i Flaine ud her.

Er du mellem 18-25 år ? Så klik her og drag fordel af vores ungdomsrabat med Happy Winter!