Ring på 70 23 41 11

Ski - Deltidskursus

Book Nu


Kombiner din skiferie med lærerige sessions og sjov med vennerne.
Uanset dit niveau tilbyder dette program den perfekte mulighed for at kombinere læring på pisten med instruktør og en masse sjov med vennerne. Du kan nyde godt af den exceptionelle gode sne, der er i Europas højest beliggende skiområde, Val Thorens/Orelle. Så tag på en all inclusive skiferie i Val Thorens i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.

Erfarne instruktører giver dig undervisning.
I sessionerne står du på ski med en gruppe af andre skiløbere på samme niveau som dig.
Instruktørerne tager dig med på de bedste pister i øjeblikket og hjælper dig til at perfektionere din teknik med et komplet teknisk program samt individuel rådgivning.
Der vil være varierede øvelser, der passer til gruppens niveau blandt andet små sving, hastighed og store sving, stejle pister med dyb sne til de mere øvede, teknik på blå og røde pister til de andre.

Hvis forholdene tillader det vil instruktør teamet stå for en middag oppe på bjerget efterfulgt af et fakkeloptog (mod ekstra betaling og kun for løbere fra niveauet ”let øvet” eller op efter).
Udover sessionerne kan du planlægge ferien, så den passer helt til dine behov og i din rytme, skiløb med dine venner, afslapning på terrassen eller ud og opleve byen, du bestemmer!

“Les 3 Vallées”: Verdens største og Europas højestbeliggende skisportssted!
De 3 dale eller “les 3 Vallées” består egentlig af 4 dale: Maurienne, Belleville, Les Allues og Saint-Bon dalene og tilsammen udgør de det største skisportsområde i Verden. Med 600 km’s pister er de 3 dale udover at være kæmpestort også det højestbeliggende skisportssted i Europa. De 3 dale består af flere skiområder, som hænger sammen og giver adgang til hinanden, det drejer sig om Val Thorens /Orelle, Les Menuires, Courchevel og Méribel. Les 3 Vallées byder på 600 km’s fordelt på 330 pister med 180 mekaniske lifter.

Val Thorens / Orelle skiområde, dækker blandt andet over:
– 150 km pist
– 25 lifter
– 78 pister (10 grønne – 34 blå – 27 røde – 7 sorte + 7 Snowpark)
– offpister med verdenskendt renommé (Vallon de Lac du Lou, Cime Caron og vestskrænten af Péclet bjerget.

Udvidelsen til de tre dale koster 28 EUR per dag.

Om aftenen kan man tage til den verdensberømte afterski i Val Thorens eller nyde den afslappede stemning i baren på vores center med panorama udsigt.

Har du ikke prøvet at stå på ski før? Kan du tjekke vores begynderkursus i Val Thorens ud på dette her link.

Er du mellem 18-25 kan du drage fordel af vores “Happy Winter” Tilbud her.