Ring på 70 23 41 11

Short break - Freerando skiiing

Book Nu

Toppen af offpiste skiløb!

Freeriding med mulighed for at søge de uberørte områder væk fra de klassiske offpiste ruter.
Udover at have virkeligt meget erfaring med offpiste skiløb skal du være tiltrukket af friheden i skitouring samt udsigten til at skulle vandre op til 700 højdemeter for at få de optimale betingelser for en god nedkørsel.
Dette program er til dig som ofte har været på kurserne: ”Offpiste ekspert” eller ”Offpiste Haute Montagne”, og ønsker at skubbe dine grænser endnu længere.
Her kan du få alle fordelene sammen med en bjergguide der kan sørge for at i står på de fleste af de berømte ruter, herunder inkluderet gletsjere, en stor vifte af muligheder er åben takket være vores touring udstyr og grupperne er små så du kan lave dine egne linjer.
Trods der måske ikke har sneet længe har du stadig mulighed for at få nogle store dage i offpisten, i disse tilfælde vil vi lægge mere vægt på touring delen og vandre længere væk, så vi kan jagte pudder langt væk fra menneskemængderne.
På dette program er grupperne ikke større end max 7 personer, dette giver os mulighed for offpiste skiløb på gletsjere og at tage nogle (endnu) mere tekniske ruter.
Der er desuden mulighed for at tilkøbe en dag på ski i Italien (afhængig af vejret og deltagerne i gruppens ønsker), i Courmayeur der tilbyder skiløb på Toule gletsjeren og offpiste ruten Vallée Noire, der er en mindre kendt udgave af den franske Vallée Blanche. Dette tilvalg koster cirka 60 EUR.
Nætterne tilbringer vi på UCPA centret.