Ring på 70 23 41 11

Off piste skiing - Expert level

Book Nu

Oplev pudder i perfekt omgivelser

Er du på ekspert niveau med meget erfaring i offpiste skiing, og kan du stå ned af alle bjergsider i alle forhold? Kan du også benytte sikkerhedsudstyret korrekt? Hvis du kan svare ja til alle spørgsmålene, så burde du drage fordel af det store offpiste potentiale, der findes i Val Thorens.
Her kan du virkelig udnytte alt det offpiste potentiale, som findes i det største skiområde i verden. Oplev f.eks. korridorerne som Saulire i Courchevel, vallée des Yvoses og point de la masse i Ménuires. Nedkørsler til Méribel eller Orelle efterfulgt af Val Thorens når forholdene er gode. Mulighederne virker uendelige på denne helt ekstraordinære destination!
Du vil fortsat kunne forbedre dit skiløb ved hjælp af vores instruktører, især på stejle bjergsider, og kan nyde godt af de mange forskellige kurser i kommer igennem (åbne skråninger, dale, korridorer og skov).
Om aftenen kan man tage til den verdensberømte afterski i Val Thorens eller nyde den afslappede stemning i baren på vores center med panorama udsigt.
Hvis forholdene tillader det vil instruktør teamet stå for en middag oppe på bjerget efterfulgt af et fakkeloptog (mod ekstra betaling).