Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Playa del Carmen byder dig velkommen fra kl. 16.00. Dette vil være en lejlighed til at finde sig til rette, møde hinanden og udforske den nærliggende by.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly i løbet af dagen og ankomst til Cancun lufthavn samme dag. Fra lufthavnen, transport (ca. 1 time) til centrum. Ankomst forventes tidligt om aftenen (lokal tid).
Tidsplanen vil blive bekræftet et par uger før afrejse.

Dag 8 – Tilbagevenden
Efter en intens uge fuld af følelser slutter dit ophold omkring kl. 11 om morgenen.

Rejser du med UCPA ?
> Du forlader centret om eftermiddagen for at tage til lufthavnen. Flyet er planlagt til sidst på dagen (natflyvning), og ankomst til Paris tidligt om eftermiddagen den følgende dag (fransk tid). Tidsplanen vil blive bekræftet til dig et par uger før afrejse.

Dag for dag program

Dag 2 – 2 dyk
Møde kl. 9.00 for at ordne den administrative del, præsentere programmet og hente dykkerudstyret. Kl. 10.00 foretager du dit første dyk i poolen til Open Water-træning. Sidst på formiddagen vil du foretage et første træningsdyk på Playa del Carmens farverige rev.
Eftermiddagen er fri, så du kan nyde omgivelserne og studere teorien om din uddannelse.

Dag 3 – 2 dyk
Vi mødes på dykkercentret kl. 8:00 for at gennemføre pooldelen af kurset. Derefter afgang kl. 12:30 for at foretage et træningsdyk på de farverige rev i Playa del Carmen. Efter dykningen, teoretisk del med en instruktør. Afslutning af dagen omkring kl. 16.00.

D4 – 2 dyk og PADI-certifikat
Mødes kl. 9:00 på dykkercentret for at gennemføre teoriprøverne og den afsluttende Open Water-eksamen. Afgang kl. 12:30 for at foretage de sidste to valideringsdyk. Slut på dagen kl. 16.30.

D5 – Fri dag.
Du kan udnytte denne tid til at slentre langs de caribiske strande eller tage på en af de valgfrie udflugter, der er tilgængelige på stedet.

D6 – 2 dyk i Cenotes

Dag 6 – 2 dyk i Cenote
Lad os tage på to uforglemmelige dyk i disse bløde og krystalklare vande! Kør sydpå med køretøj for 2 dyk i disse unikke undervandskatedraler. Hvis du er heldig, vil du kunne observere fænomenet halokliner, en grumset blanding af fersk- og saltvand.
Frokost i Cenotes. Tilbage til Playa Del Carmen midt på eftermiddagen. Fri eftermiddag.

D7 – Chichén Itza
Afgang fra transferen kl. 8.00 for at besøge et af verdens 7 vidundere: Chichén Itzá.
På stedet vil en lokal guide fortælle dig om historien om dette unikke sted i verden, emblem for mayacivilisationen i Mexico og hemmelighederne bag dets arkitektur. Efter en forfriskende pause i en cenote og en frokost på en typisk mexicansk restaurant kører vi til kolonibyen Valladolid med dens kirker og pastelfarvede kolonihavehuse. Hjemkomsten til hotellet er planlagt til omkring kl. 19.00.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

> Fra juni til september er der mulighed for at svømme med verdens største fisk: hvalhajen. En unik dag, en ekstraordinær oplevelse, som er tilgængelig for alle. En dag med svømning er ikke inkluderet i prisen, skal bestilles på stedet.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene eller under udflugter. Vi anbefaler også, at du tager et par kondisko, klipklappere, et strandhåndklæde, dit badetøj, en kasket og en trøje til de køligere aftener med.

Til din komfort et lille apotek med noget personlig medicin og myggespray, hvis du vandrer i junglen. Solen er til stede i Mexico, men solcreme er meget udskældt og endda forbudt i cenotes. Tøv ikke med at tage en langærmet t-shirt/lycra med for at beskytte dig mod solen.

Alt dykkerudstyr, undtagen computeren, lånes ud til dig. Du kan dog medbringe dit eget udstyr, hvis du ønsker det.

Glem ikke noget, for du finder måske ikke det, du har brug for, på stedet.

Alt dykkerudstyr udlånes af UCPA undtagen dykkercomputeren: våddragt, finner, maske, snorkel, bælte og ballast, flaske og regulator, stabiliseringsvest.

Forplejning

I løbet af denne UCPA-uge er du med på fuldt bord.
Måltiderne indtages enten på hotellet eller på lokale restauranter, afhængigt af dagens aktivitet.
Bemærk venligst, at desserter i Mexico ikke er en del af den gastronomiske kultur og sjældent tilbydes.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 7 nætter
Fuld pension
PADI Open Water-træning og certificering
2 pool-dyk som en del af Open Water-kurset
2 dyk i åbent vand i Playa Del Carmen som en del af Open Water-kurset
2 dyk i Cenote
1 dag på opdagelse i Chichén Itza
Sportsmæssig overvågning
Sportsudstyr
Transport til sportsaktiviteterne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Begynd at dykke i naturreservatet i Riviera Maya