Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), bolig (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til opbevaring af din bagage), levering af udstyr og dit skipass gældende fra første dag på kurset.

For den første dag, øv efter eget udsyn, vores hold giver dig alle de oplysninger du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstip, vejrinfo, sneforhold, skiløjpe information.

Råd fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få det mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen, under Velcome Time og over en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig al den information du har brug for omkring UCPA, livet i sportsbyen, de guidede sessioner som starter den næste dag: Gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (email argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til hovedindgangen. Du vil så finde en konvolut med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Dag 7:
Sidste formiddag uden vejledning. Aflevering af udstyr inden kl. 12.
Aflevering af dit værelse inden kl. 13 og opholdets afslutning senest kl. 14 lørdag.

Dette program er angivet som vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun de ansvarlige for UCPA vejledningen, der har bemyndigelse til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

Cirka 23 timers vejledning i løbet af ugen, i form af hele dage, med koldt måltid på pisterne, afgang på ski mellem 8.45 og 9, afslutning af lektionerne omkring kl. 15.45 (og eventuelt, selvstændige aktiviteter).

Dag 2 og 3:
Om morgenen og eftermiddagen, off-pist ski sessioner. Kontrol af deltagernes niveau på piste og ved kanten af piste. Teknisk opgradering. Sikkerhedsuddannelse: Første tilgang til off-pist sikkerhedsudstyr og dets brug. Begreber om gruppebevægelse off-piste. Søgning med D.V.A.

Dag 4: Efter eget ønske, hvile, selvstændig ski, besøg Chamonix.

Dag 5 og 6:
Opdagelse af ski touring. Brug af udstyr (støvler, bindinger, sælskind), teknik til opstigning og konvertering opad.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleece
1 par varme tights
1 godt par skihandsker eller luffer
1 skihue
1 par solbriller der filtrerer U.V.
1 skimaske
1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade

Husk at beskytte dig selv lige så meget mod kulde som mod varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din frokost, en drikkeflaske (eller vandflaske, eller termos).

For off-piste kurser, skal du have en rygsæk på 20 til 30 liter, der tillader transport af en skovl, en søjle, ski eller snowboard.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Forbered en hængelås til at lukke dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Ski, bindinger, støvler, stænger, sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovle, sonder.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Frokosterne er i form af picnics (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Liftkort fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun kan besøges med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Opdag så hurtigt som muligt glæderne ved skiløb under dine ferier!