Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), bolig (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til opbevaring af din bagage), udstyrsudlevering.

Første session allerede første eftermiddag. Det er essentielt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Hvis du ønsker at bo sammen med venner, bedes du sende en forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportsbyen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de kommende sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst-aftenen-før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (email eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyret leveres tilbage lørdag inden kl. 12.
Deres værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsvillage kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig prøvet snowboarding før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at styre din hastighed og din retning, mens du gradvist bevæger dig dybere ned i skråningen. Du vil hurtigt opnå grundlæggende tekniske færdigheder inden for bremsning og drejning, hvilket vil gøre det muligt for dig at få mest mulig glæde af sporten. Så ingen flere undskyldninger, lad os komme i gang med en top uge for at lære… at have det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed, når du snowboarder, anbefales det at udstyre dig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For at glide
1 skijakke, 1 skiparabukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 par gode skihandsker eller handsker, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Hav en hængelås klar til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til frokost på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør
Gruppe på 10 personer

Teknisk niveau

At lære at snowboarde og have det sjovt? Det er nemt!