Ankomst og afrejse

Velkomst til sportslandsbyen af vores team fra kl. 9 (anbefales ankomst senest kl. 16).
Efter installation vil du opdage sportslandsbyen og de forskellige steder for sportsaktiviteter. Møde om aktiviteter og distribution af noget af udstyret (undtagen surf) sidst på dagen. Omkring kl. 19 er der en velkomstdrink. Middag og god stemning om aftenen.

Hvis du har købt muligheden for ankomst aftenen før, bedes du møde op i sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18.30 og 20.00. En god middag er planlagt for at starte med godt humør. Næste morgen fortsættes dynamikken i træningen med teamet fra sportslandsbyen.

Hvis du ønsker at blive indlogeret i samme værelse som dine venner, anbefaler vi, at du tager kontakt til sportslandsbyen før din ankomst.

Sidste formiddag, blid opvågning. Lidt hjælp vil blive bedt om for at returnere dit værelse og udstyr.
Måltid og slutning af kursus kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Start dit ophold med en evaluerings session med din sportscoach, der vil føre dig til din niveau gruppe for resten af ugen. For dette vil han foreslå en sports session bygget omkring kredsløb og cross training (skov, hav eller sportsby), aktiviteter med hovedsagelig cardio (step, cardio træning…) og muskelstyrkning (core træning, abs-butt…).

Tirsdag til torsdag – Fortsæt dynamikken! Din coach hjælper dig bedst muligt i hver session og tilpasser hans pædagogik i forhold til niveau grupperne og vejrforholdene. Hans prioritet: at implementere sessioner tilpasset gruppen, som vil gøre dig fysisk skarpere, i dit eget tempo i et privilegeret miljø.

Fredag – Det er allerede slutningen på en smuk sportsuge, som afsluttes med en fælles session for de to grupper.

Ud over trænings sessionerne, nyd sportsbyens faciliteter og sportsudstyr eller i nærheden (tennis, swimmingpool, beachvolley, golf, carver…)

Afholdelsen af dette program er angivet som en retningslinje. Det kan blive ændret eller justeret, baseret på tekniske krav, sikkerheds behov eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA’s ledere berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg din skiftetøj, personlige effekter, håndklæder.
Forudse en badedragt (trusser eller boksershorts til jer herrer). Et par basketsko eller tennissko.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
6 fitness-sessioner
Tilsyn og udstyr under de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom i form i Landes, mellem havsøen og havet