Ankomst og afrejse

Vores team vil tage imod dig i sportsbyen fra kl. 9.00 (det anbefales at ankomme senest kl. 16.00).
Når du har fundet dig til rette, vil du opleve sportsbyen og de forskellige sportssteder. Sidst på dagen vil I få et aktivitetsmøde og få udleveret en del af jeres udstyr (undtagen surfingudstyr). Omkring kl. 19.00 tilbydes en velkomstdrink. Middag og aftenunderholdning.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 18.30 og 20.00. Der er planlagt en god middag for at starte arrangementet i godt humør. Næste morgen fortsætter dynamikken på kurset sammen med sportsbyholdet.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret i samme rum som dine venner, anbefaler vi, at du kontakter sportsbyen inden din ankomst.

Sidste morgen, vågn forsigtigt op. Du vil blive bedt om at hjælpe lidt med at returnere dit værelse og udstyr.
Måltid og afslutning af kurset kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Du starter dit ophold med en vurderingssession med din sportstræner, som vil henvise dig til din niveaugruppe for resten af ugen. Han vil foreslå en sportssession baseret på kredsløbs- og krydstræning (skov, hav eller sportsby), konditionsaktiviteter (step, konditionstræning…) og muskelforstærkning (bodybuilding, abdo-buttocks…).

Tirsdag til torsdag – Hold momentum i gang! Din træner ledsager dig til hver træning og tilpasser sine undervisningsmetoder efter dit niveau og vejrforholdene. Hans prioritet er at tilrettelægge sessioner, der er tilpasset gruppen, og som giver dig mulighed for at forbedre dine fysiske færdigheder i dit eget tempo i et privilegeret miljø.

Fredag – Det er allerede slutningen på en fantastisk sportsuge, som slutter med en fælles session for begge grupper.

Ud over fitness sessionerne kan I benytte jer af faciliteterne og sportsudstyret i sportsbyen eller i nærheden (tennis, swimmingpool, beachvolleyball, golf, carver…)

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, personlige ejendele og håndklæder.
Medbring badedragt (underbukser eller boxershorts til mænd). Et par kondisko eller tennissko.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
6 fitness-sessioner
Tilsyn og udstyr under de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom i form igen i Landes, mellem hav og hav