Ankomst og afrejse

Velkommen i begyndelsen af morgenen, før kl. 10.00, afgang i aktivitet vil finde sted kl. 10.30 for at komme til stedet med båd.

Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte via telefon eller e-mail for at reservere.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

4 hele dage, 8 sessioner af 2h30 med en instruktør.

En dag på 5 timer på Espiguette-stranden, et perfekt sted for begyndere takket være det fine sand og for de indviede takket være den dominerende vindretning fra siden og den berømte termiske vind.

Instruktørerne vil tage individuelle niveauer og mål, så der kan oprettes flere grupper af niveauer.

Begynderne vil opdage de første elementer af kitesurfing, og de indviede niveauer vil kunne tilbyde sig selv en lille repetitionssession, hvis det er nødvendigt: Opdagelse af materialet, kiten og dens sikkerhedssystemer, kitesurfingens ordforråd, vindhastigheder, god adfærd på et kitesurfingspot samt udviklingen i en kitesurfingzone (forberedelse af materialet, take-off zone, søbrugere, signalering…).

Begyndere vil derefter lære at flyve kiten i flyvevinduet og tuck/shock, frigørelse af kiten for hurtigt at lære om sikkerhedssystemerne. Start og landing af kiten med de universelle signaler. Svømning med slæb for at mærke dragerens kraft og muligheden for at vælge dens retning, genudsætning af dragen i vandet i autonomi. Endelig styring og påsætning af brættet for hurtigt at gå over til vandstart for at forlade vandet og lave sine første kanter.

For de indviede og eksperter, gangarter ved styring af dragen: opvind, medvind og sidevind, overgange og deres varianter, simple spring og springede overgange, de tricks, som du ønsker at udføre, eller endda at sejle på andre understøtninger end twintip som f.eks. strapless.

Øvelsen vil foregå dagligt, en let vind vil give dig mulighed for at forfine kiteens bevægelser, især med forlængede liner, mens en stærkere vind vil give dig mulighed for at være hurtigt i aktion. Sessioner med glideflyvning med twintip, strapless og foil vil være komplementære for at opdage følelsen af trækkraft og balance i navigationen.

Der vil blive afholdt regelmæssige afrapporteringer inden den vigtigste afrapportering i slutningen af ugen under et hyggeligt udvekslingsmøde.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller justeres i forhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde.
Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

F-One vinger og brædder tilpasset dit niveau og din størrelse.
Folie : Zeeko.
Mulighed for F-one stropløse boards.
Våddragt, veste, sele, hjelm og radio til foil.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.
Der arrangeres en stor grillaften hver uge.
Picnic på stranden i forbindelse med kitesurfingdage, bestående af en stor sandwich, blandet salat, chips, ost/yoghurt/kompot, kiks og vand.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at se, om det er muligt at imødekomme dig under de bedste sikkerhedsbetingelser.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
4 dage med kitesurfing
8 sessioner af 2,5 timer med en instruktør
Lån af kitesurfingudstyr (undtagen neopren sko)
Bådtransport til kitesurfingområdet

Teknisk niveau

Kort ophold kitesurfing i Middelhavet på stedet Espiguette!