Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om formiddagen har du adgang til et sikkert sted til at opbevare din bagage), stillet til rådighed for udstyr og din Nordic Alp ski-pas gyldig fra den første dag i træningen.

Du kan derefter gå gennem Villeneuve-distriktet for at nå det nordiske område fra Pontillas.

Sportlandsbyens råd: vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13 for at få det fulde udbytte af din første feriedag!

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de vejledte sessioner, der starter den følgende dag: dannelse af grupper, mødetider, vigtige øjeblikke i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, vil vi byde dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportlandsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørkoden. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være fraflyttet senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Mandagens program vil om formiddagen være dedikeret til en opvarmning og en vurdering af dit niveau direkte på området ved Serre Chevalier, og om eftermiddagen til din første tekniske session.

En ny formiddag med skiløb, og eftermiddagen vil være dedikeret til en introduktion til biathlon på den godkendte skydebane i Monetiers.

Onsdag kan du bruge formiddagen til at hvile dig eller til en uafhængig nordisk session. Om eftermiddagen vil den anden biathlon session finde sted med et skud på 50 meter, som i officielle konkurrencer.

Færre kilometer, men mere opadgående vil være dit program for torsdag med en fuld dags tur retning mod Col de L’Izoard.

For fredag er der planlagt en hel dags tur til enten kilderne i Cervières eller et nyt område i Clarée-dalen.

Programmets afvikling gives kun vejledende. Det kan blive ændret eller justeret, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejret på tidspunktet. I sådanne tilfælde er det kun ledelsen af UCPA, der er berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Programmet kan også blive tilpasset deltagerenes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Det individuelle, ikke-tekniske udstyr leveres ikke, så glem ikke en vandflaske (eller plastflaske) eller termokande, personligt apotek, lommekniv og lommepenge.

Kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, solbriller med UV-filter, åndbart tyndt undertrøje, t-shirt(s), sweatshirt, fleece eller tyk trøje, vandtæt jakke som goretex, goretex-type bukser, strømpebukser eller joggingbukser, 2 eller 3 par strømper, handsker, vanter.

Brug solcreme med fuld beskyttelse og læbepomade.

Find et kompromis mellem skiudstyr og bjergbestigerudstyr: praktisk, behageligt, vandtæt, isolerende, let. Vejret ændrer sig hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store. Husk at beskytte dig selv mod både kulde og sol.

Volumen og vægt skal guide dig: sammensæt og bær din taske. Prioriter det praktiske først og fremmest.

Tag en lille hængelås med til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en madkasse og bysko.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Fond, form og sol til skøjteløb i Briançonnais