Konkurrencevilkår og betingelser:

Alle eksisterende modtagere af UCPAs nyhedsbrev deltager i konkurrencen på samme vilkår som nytilmeldte.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig UCPAs nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder fra UCPA, rejseinspiration og gode tilbud på rejser. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

Vinderen får direkte besked på mail. Du skal efter modtagelsen kontakte UCPA for at opgive fulde navn, fødselsdato og mail-adresse for dig og din rejsemakker, således at du kan modtage rejsebeviset. Rejsebeviset er personligt og kan ikke videregives til tredjepart, og rejsebeviset kan ikke udbetales i eller ombyttes til kontanter.

Konkurrencen løber fra 03.11.2021 til 30.11.2021. Vinderen af rejsen til en værdi af kr. 18.650 kroner trækkes den 30.11.2021.

Som deltager skal du være imellem 18 år og 40 år og en god skiløber, da dette kræves for deltagelse i opholdets off-pisteundervisning. Ansatte hos UCPA samt ægtefæller og andre personer i ansattes hustand må ikke deltage i konkurrencen.

Rejsen indeholder: busrejse tur/retur, indkvartering i delt værelse, helpension, skileje, liftkort Val Thorens/Orelles, begynderkursus i off-piste ski (12 timers undervisning) og turistskatter.

NB: Konkurrencen arrangeres udelukkende af UCPA og afvikles på UCPAs hjemmeside i Danmark.

Oplysninger som deltagere giver til UCPA behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik og videregives ikke til andre.