Beskrivelse

UCPA-center I Val Thorens

har en ski in/ski out-placering, da det er bygget midt på pisten.  Centeret har et attraktivt og usædvanligt cirkulært design, og tilbyder det almindelige udvalg af UCPA-faciliteter. Herunder en vidunderligt bar i atmosfærisk ‘ampitheatre’-stil med en stor åben pejs i midten. Centeret er blevet renoveret og udbygget i sommeren 2012.

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad er yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Værelser

Værelser

Alle værelser er for 4 personer. (Der er nogle få dobbeltværelser)
Der er i alt 368 senge på centeret.
Badefaciliteter er delte

Fakta

Underholdning

UCPA-personalet planlægger et underholdningsprogram hver uge. Det skal bestemt ikke være pinligt, og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centerets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Der er parkering for UCPA-gæster mod et lille gebyr, på modsat side af vejen
  • Gå ind til centrum ved at dreje til højre ud fra centeret, i stedet for at følge hovedvejen.
  • Spørg på centeret om vej eller bustider.
Beliggenhed
  • 15 minutters gang fra centrum
  • Ligger direkte på pisten
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Val Thorens

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.