Beskrivelse

Tignes UCPA ligger i Tignes Val Claret ved foden af Grande Motte-gletsjeren, i en højde på 2.100 meter. Val Claret er et ideelt sted i Tignes, med fremragende adgang til pisterne og de vigtigste butikker. UCPA-centeret består af to traditionelle hytter tæt på landsbyens centrum. Kun 50 meter fra centeret er der er en træklift som tager dig til hovedliften. Hvis snedækket er godt, kan du stå på ski lige til døren.

Værelser

I Tignes centret har vi følgende værelser:

  • Delte værelser med fire sengepladser
  • Bad faciliteter er delt mellem 2 værelser
Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.
Morgenmad er yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!
Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet arrangerer et underholdningsprogram hver uge. Det er bestemt ikke pinligt og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centerets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Der er en slæbelift kun 50 meter fra centeret
  • Du kan stå på ski lige til døren, hvis der er nok sne

Beliggenhed

Placering

  • 2 minutters gang fra centrum
  • 50 meter fra liften
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA - Tignes - Gruppe

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.