Værelser

Værelser

  • Delte værelser med 4 til 6 sengepladser
  • 168 senge i alt
  • Dobbeltværelser kan tilkøbes for et mindre beløb
  • Alle værelser har bad og vask. Toiletter findes på gangen

Værelserne kommer som fire- eller seksmandsværelser, mens dobbeltværelser kan tilkøbes for et ekstra mindre beløb. Disse bookes tidligt, så du skal være hurtig. Hvert værelse har eget bad og vask, med toiletter beliggende lige udenfor på gangen.

Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad er yoghurt, korn, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste og frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet arrangerer et underholdningsprogram hver uge. Det er bestemt ikke pinligt og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekage), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centerets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Der er spa og sauna på terrassen. Det kan reserveres for 4 euro.
  • Swimmingpoolen i centeret er gratis med liftkort.
Beliggenhed

Placering

  • 2 minutters gang fra centrum
  • 100 meter fra pisten
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Les Deux Alpes

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.