Værelser

Værelser

  • Alle værelser er 4 personers værelser – fordelt på 500 senge.
  • Bade faciliteter er delt mellem to 4 personsværelser.
Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag. Morgenmad er yoghurt, korn, frugt, saft, kaffe og brød – du skal ikke blive overrasket over at se, at kaffe, te eller varm chokolade er serveret på fransk manér – en suppe skål!
Typisk frokost er en picnic agtig frokost (store valg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik osv.). Picnic/frokost betyder maksimal tid på bjergene uden at bruge en formue på dyre bjerg restauranter.
Middagen er en 4 retters buffet – typisk en salat bar som starter, valg af 3 eller 4 Hovedretter – oftest fisk, flere forskellige oste, frugt, dessert og is.
Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Generelt vegetarer vil finde et bredt nok valg i buffeten.

Underholdning

UCPA personalet arrangerer et underholdningsprogram hver uge. Det er bestemt ikke pinligt og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crepes (En fransk pandekage), quiz, sketch aften, karaoke og nogle aftener levende musik. Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer & natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering til at tilskynde de unge til at nyde udendørs aktiviteter. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold.
Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centrets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Meget lidt parkeringsmuligheder ved centret
Beliggenhed

Placering

  • Centret ligger midt på pisten
  • 15 min gågang fra Arc 1600
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Les Arcs

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.