Beskrivelse

UCPA centeret i Val Thorens har en ski in/ski out-placering, da det er bygget midt på pisten. Det ligger 15 minutters gang fra byen. Centret tilbyder det almindelige udvalg af UCPA-faciliteter: herunder blandt andet en vidunderligt bar i atmosfærisk ‘ampitheatre’-stil med en stor åben pejs i midten samt en kæmpe terrasse, hvor man kan nyde frokosten, så snart solen er fremme.

Val Thorens gør krav på titlen som Europas højest beliggende by, 2300 meter over havet. Det er hjemsted for en masse varieret og spændende skiløb, og er med sin store højde et af de mest snesikre resorts i Europa. Resortet er en del af det berømte “Tre dale-skiområde”, det største skiområde i verden. Meget af det bedste skiløb i dette område ligger faktisk i Val Thorens-dalen. Med godt skiløb og afterskiing er Val Thorens det perfekte udgangspunkt for en fed skiferie.

 

 

Værelser

Værelser

Alle værelser er til 4 personer.
Badefaciliteter deles man om.

Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad er yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Information

Der er parkering for UCPA-gæster mod et lille gebyr på modsat side af vejen.
Gå ind til centrum ved at dreje til højre ud fra centret i stedet for at følge hovedvejen.
Spørg på centret om vej eller bustider.

Underholdning

UCPA-personalet planlægger et underholdningsprogram hver uge. Det skal bestemt ikke være pinligt, og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centrets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Beliggenhed

Beliggenhed

  • 15 minutters gang fra centrum
  • Ligger direkte på pisten
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA - Gruppe - Val Thorens

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.