Beskrivelse

UCPA Fuerteventura ligger i den lille by Costa Calma, en ti minutters kørsel fra Sotavento Lagoon, den berømte kitesurfing område. Byen er placeret i starten af ​​Jandia halvøen, passende navngivet “rolig kyst”, det giver et af de få beskyttede kystområder på øen – et perfekt sted at slappe af og undslippe vinden i slutningen af ​​dagen.

 

Beliggende 100 km vest for Afrika ligger den vulkaniske ø Fuerteventura, en del af Kanariske Øer, den spanske øgruppe. Med sine unikke strande og klima tiltrækker Fuerteventura i dag surfere og kitesurfere fra hele planeten.

I stedet for at have et formålbygget UCPA center, bruger UCPA i Fuerteventura Royal Suite Hotel. Hotellet er en 15 minutters gåtur fra stranden og barerne i området. Hotellet er 3* og er et perfekt sted at slappe af efter en dag med aktivitet. Hotellet har en udendørs pool med en poolbar, en jacuzzi, tennisbaner, beachvolley, spillelokaler og parasoller.

Værelser

  • 2-3 personers multi-delt værelser
  • Badeværelsesfaciliteter hovedsageligt en-suite
  • Private twin eller dobbeltværelser kan bookes efter anmodning for et lille tillæg. Spørg bare en af ​​holdet for mere information.

Faciliteter

  • Godt prissat poolbar
  • Morgenmaden er en international buffet serveret på hotellet. Frokosten afhænger af, hvor du er og hvad du gør! Hvis du dykker, tilberedes den på båden (normalt af en kok). Hvis du kitesurfer, er frokosten inkluderet i kite skole restauranten. Aftensmaden er enten på hotellet eller i andre restauranter i det lokale område, som centret har partnerskab med. Dette er inkluderet i din feriepris.
  • Udendørs pool og jacuzzi, tennisbaner, beachvolley
  • WiFi i barområdet. Bemærk, at WiFi ikke er god nok til at arbejde med dataintensive aktiviteter.
Beliggenhed

Fuerteventura lufthavn ligger omkring 60 km nord for centeret. UCPA-centeret tilbyder muligvis en transfer service fra lufthavnen til feriestedet for omkring €20 per person og €10 per board bag, du kan kontakte dem for tider, information og booking på fuerteventura@ucpaplanete.com.

For at rejse med offentlig transport er UCPA-centeret muligt, der er en direkte bus, der kører 4 gange om dagen og koster omkring €10. Denne forslag bør kun bruges som vejledning, busplaner er underlagt ændringer, og vi anbefaler, at du tjekker tilgængeligheden, før du rejser. For mere information om offentlig transport, der forbinder lufthavnen til centeret, kan du se på hjemmesiden Rome2Rio. Hvis du bruger offentlig transport, skal du sørge for at tjekke tiderne og sikre, at ruterne fungerer normalt på din rejsedato.

 

 

Urbanización Cañada del Rio, C. Valle de los Escobones, 35627 Costa Calma, Las Palmas, Spain

Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Fuerteventura

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.