Beskrivelse

UCPA-centeret i Flaine er et af de bedste UCPA-centre, og her modtager du den fulde UCPA-pakke. Centret blev for nylig overtaget af en stor, eksklusiv hotelkæde, og bygningen er moderne og komfortabel. Centeret er godt placeret i hjertet af byens centrum, og er kun et stenkast fra pisterne. Alle de sædvanlige UCPA-faciliteter er tilgængelige. Herunder en restaurant, natklub, bar, skirum og solterrasse. Baren er virkelig rar, med en stor central pejs og siddepladser hele vejen rundt.

Værelser

Værelser

  • Delte værelser med fire sengepladser
  • 370 senge i alt
  • Dobbeltværelser er muligt mod et mindre beløb
  • Alle værelser har bad, vask og toiletforhold
Fakta

Forplejning

Morgenmad er yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet planlægger et underholdningsprogram hver uge. Det skal bestemt ikke være pinligt, og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Nu er det et koncept som kan sammenlignes med et kort højskoleophold, hvor aktiviteter og fællesskab står i fokus. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centerets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Resortet er officielt bilfrit, men du kan få lov at komme ind med bil og pakke ud i 1,5 time.
Beliggenhed

Placering

  • Ligger midt i centrum
  • 2 minutter fra liften
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Flaine

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.