Beskrivelse

Chamonix UCPA ligger kun 2 minutters gang fra det vigtigste torv i byen, og er en renoveret victoriansk bygning.
I bygningen er der sportsbar, natklub, skirum, et større tørrerum, stor spisestue og masser af sociale områder. Fra spisestuen har du en fantastisk udsigt til Mont Blanc. Dette center er tildelt 3 stjerner med UCPA, og er fremragende til dem, der ønsker at nyde noget af det bedste skiløb i Europa, samtidig med at man opholder sig i centrum af en pulserende og livlig by.Da skiområdet i Chamonix er spredt langs dalen, vil UCPAs charterbusser transportere deres gæster til og fra de valgte skiområder hver dag. Liftkortet giver adgang til Aguille du Midi-kabelbanen som giver dig en fantastisk udsigt over Mont Blanc, dalen Valée Blanche og Montenvers. Det giver også adgang til jernbanen op til Mer de Glace-gletsjeren.

Værelser

Værelser

  • Delte værelser med 4-6 sengepladser
  • 215 senge i alt
  • Dobbeltværelse er muligt mod et lille ekstra beløb
  • Bad deles med 3 andre værelser
  • Der er sauna
Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad er yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok valg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet planlægger et underholdningsprogram hver uge. Det skal bestemt ikke være pinligt, og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Det er nu ikke for at tjene penge, da alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver rigtig gode til jeres ophold. Sport er stadig først på dagsordenen, men instruktører og centerets personale glemmer ikke at det stadig er en ferie.

Information

  • Der er en privat bus arrangeret af UCPA, der hver morgen tager dig fra centeret til pisterne, uden kø.
  • Der er få parkeringspladser ved centeret, men kun få minutter derfra finder du gratis parkering.
Beliggenhed

 Placering

  • 2 minutters gang fra centrum
  • 300 meter fra togstationen
Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Chamonix Cosmique

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.