Beskrivelse

UCPA-centeret i Deux Alpes er perfekt placeret 2 minutters gang fra Diableliften og 5 minutters gang til de mest besøgte restauranter og barer i byen. Det er et stort træ- og stenchalet i traditionel stil, med alle de sædvanlige UCPA-faciliteter. Herunder en restaurant, bar, ski-shop, sociale områder og spillehal. Restauranten har en særlig atmosfære takket være den fantastiske terrasse med udsigt over Ecrins National Park. Der er også en sauna og jacuzzi for dem, der har brug for en smule forkælelse efter en hård dag på bjerget! Skiområdet har 220 km. piste og et hav af off-piste muligheder. På den anden side af gletsjeren finder man La Grave, som er noget af det bedste offpiste i hele Europa.

 

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

  • Morgenmaden består som regel af yoghurt, korn, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål! Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik mm.
  • Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.
  • Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste og frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Værelser

Værelser

  • Delte værelser med 4 til 6 sengepladser
  • Alle værelser har bad og vask. Toiletter findes på gangen
Fakta

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmaden består som regel af yoghurt, korn, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik mm. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste og frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet arrangerer et underholdningsprogram hver uge. Arrangementerne vil typisk ligge i de tidlige aftentimer, og kan f.eks. være at lave crêpes (franske pandekage), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.

Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Historie

UCPA er mere end 40 år gammelt, og blev oprindeligt indført af den franske regering for at tilskynde de unge til at nyde udendørsaktiviteter. Alt overskud går til at renovere centrene, så de bliver holdt gode til jeres ophold. Sport er først på dagsordenen, men instruktørerne og centerets personale glemmer ikke, at det stadig er en ferie.

Information

  • Der er spa og sauna på terrassen, hvilket kan reserveres for et mindre beløb
Beliggenhed

Placering

  • 2 minutters gang fra centrum
  • 100 meter fra pisten
Få et tilbud

Få et tilbud til Les Deux Alpes - Gruppe

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.