Velkommen til dette UCPA kursus med multisport på Korsika. Er du glad for at vandre, overnatte i naturen og generelt dyrke ekstremsport? Så er dette kursus med multisport på Korsika unægteligt noget for dig! Der er nemlig stor variation i aktiviteterme, og I vil komme til at dyrke canyoning i Bavella, vandre et stykke af GR 20-ruten, ro i havkajak i Piantarella-lagunen og klatre og dyrke via ferrata i trækronerne ved Opsédale-søen. Er du eventyrlysten, og vil du rejse med andre, som også sætter pris på at dyrke aktiviteter og overnatte i det fri, så skal du helt klart med på dette kursus!

Beskrivelse af kurset

På dette kursus med multisport vil du, udover at vandre i nogle af de flotteste områder i verden, prøve kræfter med træklatring, canyoning og havkajak. Derudover har du mulighed for at prøve at paddle boarde en af dagene og udforske den skønne, omkringliggende natur på egen hånd eller med de øvrige kursister. I vil blandt andet også opleve Porto Vecchio, en af verdens bedste strande, og Petit – og Grand Spérone, som blandt Frankrigs bedste strande. Derudover vil I også opleve at vandre et stykke af den famøse GR 20 rute.

Hvert hold består af maximum 8 personer, og I vil gennem hele turen dyrke aktiviteter, spise og overnatte i lejr sammen.

Læs en beskrivelse af programmet i undermenuen nedenfor.

Udstyr til undervisningen

Al sports – og campingudstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inklusiv i prisen for rejsen.

Camping på Korsika

Sammen med de øvrige kursister og guiden vil I overnatte i en lejr. I vil både opleve at overnatte i lejr i Bonifacio og ved en flod i skønne Zonza. Vi sørger naturligvis for transfer mellem de to lejre. Ved at overnatte i naturen er I garanteret for altid at opholde jer i øens bedste områder.

Læs mere om Korsika ved at klikke her. Du kan også kigge længere nede på siden under ‘program’, hvis du vil vide, hvornår I opholder jer hvor under opholdet.

UCPA tilbud

Søger du et kursus, hvor du kan ro i hajkajak? Læs mere om kurset i Hyères her

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

Via Ferrata

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Multisport for alle - Fuldtidskursus
Korsika
Canyoningrejser
Havkajakrejser
Multisportsrejser
Via Ferrata
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Multisport for alle - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne multisport uge er indbegrebet af en aktiv ferie, vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig 1 sekund. En uge der samler alle de fedeste bjergsportsgrene – du vil elske det. Til alle aktiviteterne bliver du undervist og instrueret af professionelle instruktører der lever og ånder for bjerge og sport.

Canyoningrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Via Ferrata
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet