Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag morgen – Dynamisk yogasession, muskelopvågning.
Eftermiddag – En 4 timers udflugt, der kombinerer vandring og bueskydning i en vild skov med udgangspunkt i den lille landsby Ens, der ligger på balkonen ved Saint-Lary. Du vil nå frem til udsigtspunkter med udsigt over Aure-dalen. Det er op til dig at sigte på faste og bevægelige mål.

Tirsdag – Afgang i minibus til det enestående naturreservat Néouvielle, Orédon-refugiet. Bestigning af de storslåede Laquettes, derefter Aumar- og Aubert-søerne.
Om eftermiddagen kører vi til Estoudou-passet for at komme ned til Oule-søen. En vild og farverig atmosfære med den søde duft af harpiks.
Nat og måltid på Oule-refugiet, der er varmt og typisk og med alle bekvemmeligheder.
4 til 5 timers vandring. Højdeforøgelse: + 500 m / – 550 m

Onsdag – Stigning mod Bastan-flygtningehjemmet ved den nedre sø, et bevaret sted. Udnyt dette magiske panorama til at opleve et zen-øjeblik med velvære og deling. Svømning mulig ved frokosttid. Om eftermiddagen nedtur til Artigusse-parkeringen.
5 timers vandring. Højdeforskel: + 400 m / – 600 m

Torsdag morgen – Sundhedstræning / tilgang til meditation. Sæt af bevægelser fra Qi Gong og taoistisk gymnastik.
Eftermiddag – Meditativ vandring, mindfulness træning. Som afslutning på dagen har du adgang til en wellness-session, en hydrobehandling og en indgang til Sensoria (bad, sauna, hammam – 2 timer).

Fredag morgen – Morgenkursus om morgenen. Afgang kl. 8.45 til en 2,5 times session på et usædvanligt og originalt kursus. En blanding mellem en via ferrata og et forløb i træerne over en kløft. Eftermiddag – Do in/afspændingssession: selvmassage fra Japan. En teknik, der giver dig mulighed for at slippe spændinger og øge kroppens energi. Virker på kroppen såvel som på sindet.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline), polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex), regnkappe, shorts, badetøj, vandrebukser, halvhøje sokker (bouclette), kondisko eller tennissko til om aftenen, vandflaske eller plastflaske, 1 lille plastkasse til picnic (type “Tupperware”), 1 lille isotermisk taske med en eutektisk plade, en lille lommelygte, en sovepose eller en sækkelakke eller “kødpose”, en stor plastpose, en toilettaske og handsker og et lille apotek, toiletpapir, håndklæder, lommepenge. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Under alle omstændigheder kan nogle ting efterlades på startstedet og hentes på den sidste dag. Medbring venligst en pose til dette formål.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bånd af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk.
* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Måltider i sportsbyen, i refugiet og picnic.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
10 multiaktivitetstimer med fokus på zen og velvære

Teknisk niveau

Yoga, afslapning og sport til en uge med velvære.