Ankomst og afrejse

Velkommen mandag fra kl. 10.00.
Udlevering af udstyr, hvis det er nødvendigt, og installation i jeres hytter efterfulgt af en præsentation af jeres program.

Om eftermiddagen afgang fra Loudenvielle til fods for at gå en tur langs søen og derefter mod Château Moulor. I krydser Genos-søen på en balkon og vender derefter tilbage til campingpladsen. Højdeforskel på ca. 150 m. Tilbage på centret vil du få din første yogatime med din lærer, efterfulgt af en session i wellnesscentret, hvis du ønsker det.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du ankomme til campingpladsen søndag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Fredag – Afgang fra Loudenvielle til fods til Granges de Nabias, Tuc de Labatadière og Val Louron og derefter tilbage til Loudenvielle. Højdeforskel +/- 700 m. Du afslutter din uge med en tur i Balnéa spa i hjertet af landsbyen Loudenvielle.

Opholdet slutter lørdag kl. 17.00.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Tirsdag – Afgang mod Bareilles-dalen, forbi Artiguelongue-hytten. Herfra når du til Bareilles-søen og derefter til Port de Pierrefite for at vende tilbage gennem bjergmarkerne under Port d’Artigue-longue. Højdeforskel +/-550 m. Du fortsætter dine yogaforløb med en session sidst på dagen, ideelt set efterfulgt af en session i campingpladsens wellnesscenter.

Onsdag – Afgang fra Loudenvielle til fods i retning af Germ (mulighed for at stige op til Ourtiga-hytten +150 m). Vi passerer Pont des chèvres og derefter Artiguelongue. Højdeforskel +/- 500 m.

Torsdag morgen – Afgang mod Col de Peyresourde, du følger bjergryggene mellem Louron og Haute-Garonne. Tilbage via de vilde dale til Peyresourde-passet. Højdeforskel +/- 450 m. I vil udforske en anden facet af yoga, mere fokuseret på åndedrættet, under en tredje yogasession.

Påkrævet udstyr

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline), polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex), regnkappe, shorts, badetøj, vandrebukser, halvhøje sokker (bouclette), kondisko eller tennissko til om aftenen, vandflaske eller plastflaske, 1 lille plastkasse til picnic (type “Tupperware”), 1 lille isotermisk taske med en eutektisk plade, en lille lommelygte, en sovepose eller en sækkelakke eller “kødpose”, en stor plastpose, en toilettaske og handsker og et lille apotek, toiletpapir, håndklæder, lommepenge. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Under alle omstændigheder kan nogle ting efterlades på startstedet og hentes på den sidste dag. Medbring venligst en pose til dette formål.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk.
* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering for 2 personer i en hytte i hjertet af campingpladsen 5***** UCPA
Lokale overførsler
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
1 adgang til Balnea-centret i Loudenvielle.
10 multiaktivitetstimer med fokus på vandring og velvære

Teknisk niveau

Velkommen til en sporty og afslappende dal i Pyrenæerne