Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30, velkomstbriefing og præsentation af sportsbyens hold og deling af din aktivitetsplan.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære ramme en sidste gang. Slutningen på opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør for ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele teamworket som det er at kunne hjælpe hver enkelt windsurfer med at forbedre sig i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og får styr på, hvor du er i din egen udvikling. Om aftenen samles alle til en 5-7 event for en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt til stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, som står vores team for.

Tirsdag – På din anden dag har du mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør til at personliggøre hans rådgivning. Efter sporten venter vores sejlerhold på dig ved pointen for en ekstraordinær vandaktivitet. Du prøver, inden for en idyllisk ramme, de nyeste trends og support fra vores “sejlervenner”. Om aftenen kan en koncert på terrassen være planlagt, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Da aftenen ofte er fyldt med følelser, foreslår vi en roligere morgenstund på Bombannes-stedet. Vores catering team serverer brunch, for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, er en selvstændig session tilgængelig. Når du er tilbage på sportsområdet, venter der dig en ny aften…

Torsdag – I dag er der planlagt to kurser med din instruktør, en om morgenen, og en om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at individualisere dine valg af boards eller ruter baseret på råd fra dine partnere og det team af instruktører. I det 5-7 event, vil vores wakeboarding team bringe drømme til live med en demonstration fyldt med tricks og dynamik, lige foran sportsbyen! Den tone, der er sat, lover en levende aften.

Fredag – Ugenes sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig igennem opholdet. Fra kl. 18.30 samles alle grupperne på terrassen til ugens debriefing. Vores catering team serverer en festlig buffet på terrassen, før vi går over til den legendariske sidste aften “Bombannesque”.

Programforløbet er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA lederteamet, der har autoriteten til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par gamle sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt nødvendigt udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad leveres af vores kokke, som byder dig velkommen med en all-you-can-eat-buffet.
Tidspunkter, kostbehov og mængder er tilpasset tempoet i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til alles smag (inklusive særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med helpension
8 windsurfing-sessioner med en instruktør, herunder 2 eller 3 wingsurfing-sessioner
Sikker fri sejlads
Udstyr til windsurfing
Våddragter og seler
Aktiviteter efter sporten

Teknisk niveau

Test wingsurf under din windsurf kursus