Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8 lørdag morgen og start af aktiviteten kl. 9.30.
Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte pr. telefon eller e-mail for at reservere en plads.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

2 windsurfing-sessioner og 2 katamaran-sessioner.

Windsurfing
Nybegyndere vil opdage aktiviteten takket være brætter, der er tilpasset deres størrelse og vejrforhold, stabile og nemme at håndtere. Du vil lære de forskellige sejlhastigheder, de første begreber om vind, du vil arbejde på din balance, mens du sejler i fuld sikkerhed.

For dem, der udvikler sig hurtigt og på mellemniveau: Du vil have mulighed for at perfektionere din vindstilling, lave dine første strandstarter, sejle med sele, opdage fodremme og de første skøre fornemmelser ved at sejle på et funboard. Du vil endelig få glæde af at sejle effektivt og let med mere og mere selvstændighed ved alle hastigheder.

For de avancerede og eksperter tilbydes bugten til at halse, glide og arbejde på dine vandstarter. Hvis du ønsker det, kan du også prøve tandem eller opleve Wind Foil navigationen. Du vil lære at vælge dit udstyr effektivt i forhold til din stil og dine mål.

Katamaran
For begyndere: Opdagelse af Hobbie Cat 16, samling af båden i fuld sikkerhed, indlæring af navigationsbegreberne (sejlpunkter, vindforhold, sejlvokabular), de første halse med en besætning, der giver dig mulighed for at forstå, hvordan båden fungerer i de forskellige positioner (rorgænger, besætningsmedlem). Du vil lære at ændre kurs (drejning, vending), at afsætte og rette båden op og det sjoveste af alt: Sejlads på trapez!

For mellemliggende niveauer: en gennemgangssession er nødvendig, før du perfektionerer dine manøvrer og mestrer alle dine sejlpunkter! Du lærer at rigge din båd selvstændigt, at justere dine sejl efter din bane, at placere dig selv for at holde en god balance i båden og at dirigere dig selv på navigationsområdet efter vindretningen.

For de indviede: alene eller i par kan du komme og glide og sejle på vores flåde. Du vil forfine din navigation ved at forbedre bådens fremdrift for at opnå større ydeevne og ved at manøvrere den selvstændigt og sikkert.

Dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde. Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

Windsurfing: JP, BIC, Hi-Fly Starboard og Starboard.
Der findes forskellige sæt sejl tilpasset dit niveau og din størrelse: Neil Pryde, Loft sail, Severne. Folie : AHD
Katamaran: Hobie Cat 16 udstyret med trapezer.
Forskellige sæt sejl tilpasset til vindforholdene.
Våddragt, vest, trapezbælte, seletøj.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at høre, om det er muligt at tage imod dig under de bedste sikkerhedsforhold.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
2 windsurfing-sessioner med instruktør
2 katamaransessioner med instruktør
Udstyr til windsurfing og katamaran

Teknisk niveau

Weekend med windsurfing og katamaran i Camargue nær Montpellier