Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig hver søndag, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 er der gratis og imødekommende aktiviteter tilgængelige: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18:30, introduktion af holdet der vil være med dig gennem hele dit ophold. Efter introduktionen, møde med din instruktør for at gennemgå denne uges program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, beder vi dig venligst om at informere os.
Hvis du har købt muligheden for ankomst dagen før, byder vi dig velkommen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære omgivelser en sidste gang. Slutningen af opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Windsurf session og selvstændig sejlads skiftevis om morgenen og eftermiddagen.
Møde med din instruktør, der vil følge dig igennem hele ugen. For ham er det mindst lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne lade hver deltager gøre fremskridt i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og at vurdere dit fremskridtsniveau. I den anden halvdel af dagen kan du frit sejle i et sikret område. Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt til stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, som vores team foreslår.

Tirsdag – Windsurfing session og selvstændig sejlads skiftevis om morgenen og eftermiddagen.
Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine basale færdigheder og for din instruktør at individualisere sine råd. Du har mulighed for at fortsætte din progression selvstændigt resten af tiden. Efter sport, venter vores sejlteam på dig ved spidsen, for en exceptionel vandaktivitet. Du tester de nyeste trends og de nye platforme fra vores “sejler” venner i en landlige omgivelser. Om aftenen kan der direkte på terrassen blive foreslået en koncert for dig, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Afslapning om morgenen og windsurfing session om eftermiddagen.
Da aftenen ofte er rig på følelser, tilbyder vi en mere rolig morgen på Bombannes-stedet. Vores catering team tilbyder en brunch til dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din instruktør på dig til den 3. session. Tilbage i sportsgården, vil en ny aften blive foreslået for dig…

Torsdag – Windsurfing session og selvstændig sejlads skiftevis om morgenen og eftermiddagen.
I 5-7 gør wake teamet dig drømmende ved at lave en demo fuld af tricks og dynamisme, lige foran sportsgården. Tonen er sat, aftenen lover at være godt animieret.

Fredag – Windsurf session og selvstændig sejlads skiftevis om morgenen og eftermiddagen.
Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig igennem hele opholdet.
Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til ugens debriefing. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, inden vi går videre til den legendariske sidste “Bombannes” aften.

Forløbet af dette program gives som en indikation.
Det kan være underlagt ændringer eller tilpasninger, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de nuværende vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA’s ledelsesteam bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerenes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 windsurfing-sessioner med instruktør
4 gratis sejladstimer
Windsurfing-udstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Afslapning og nem windsurfing på Carcans søen