Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 er der gratis og hyggelige aktiviteter til dig: turneringer, vandsportsaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18:30, præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter, møde med din instruktør for at diskutere ugens program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, vil vi byde dig velkommen på lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære omgivelser en sidste gang. Slutningen af opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Windsurf session og selvstændig sejlads skiftevis formiddag og eftermiddag.
Møde med din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele holdånden, som det er at kunne få hver deltager til at udvikle sig i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og at vurdere dit eget fremskridts niveau. Den anden halvdel af dagen kan du frit sejle i et sikkert område. Om aftenen samles alle til en ny aktivitet fra 5-7. Efter en god middag, på terrassen med udsigt til stranden, vil det være tid til at begynde aftenens underholdning, som vores team står for.

Tirsdag – Windsurfing session og selvstændig sejlads skiftevis formiddag og eftermiddag.
Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine færdigheder og din instruktør til at individualisere dette råd. Du har mulighed for at fortsætte din selvstændige udvikling resten af tiden. Efter sport, venter vores sejllag på dig i spidsen, til en ekstraordinær vandaktivitet. Du tester, i en landlig indstilling, de nye tendenser og nye metoder fra vores “sejlervenner”. Om aftenen kan der på terrassen blive foreslået en koncert, som en del af Origin’ all Festivalen, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Afslapning om formiddagen og windsurfing session om eftermiddagen.
Aftenen er ofte rig på emotion, så vi foreslår en roligere morgen på Bombannes stedet. Vores cateringpersonale tilbyder en brunch, for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen vil din instruktør vente på dig til 3 sessionen. Tilbage på idrætsbyen, vil der blive foreslået en ny aften for dig…

Torsdag – Windsurfing session og selvstændig sejlads skiftevis formiddag og eftermiddag.
I 5-7 får wake teamet dig til at drømme ved at give dig en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran idrætsbyen. Tonaliteten er sat, aftenen lover at blive godt animere.

Fredag – Windsurfing session og selvstændig sejlads skiftevis formiddag og eftermiddag.
Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig i løbet af hele opholdet.
Fra kl. 18.30 samles alle grupperne på terrassen til debriefing af ugen. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, inden vi går videre til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Abløbet af dette program leveres til orientering.
Det kan være underlagt ændringer eller justeringer, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsforanstaltninger eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, som er berettigede til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også justeres i henhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandaktiviteter og cykelture. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Medbring en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 windsurfing-sessioner med instruktør
4 gratis sejladstimer
Windsurfing-udstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Afslapning og nem windsurfing på Carcans søen